Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.057
- 2.792
- 2.088
Kalecinin kurtarislari abartmayalim. Bir tek Zaha'nin sutunu kurtarisi zor kurtaristi. Digerleri hep uzerine dogru geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol tarihinin en güzel hücumların içine eden topçusuYarısını kerem aktürkoğlu almıştır bütün ataklar da b.k oldu
Bu yuzden bedava bu riski ongorup aldikZiyech en ihtiyacımız olan adam. O da kayıp
Şu an için Mertens de iş görür oyuna girmeli Tete out Mertens inZiyech en ihtiyacımız olan adam. O da kayıp
Bende onu dedim. Daha cevik bugun.icardi biraz düzelmiş
Yok ula bildiğin serbest vuruş ve İcardi'nin şutları da bayağı zordu. Son anda sert sektiler çok iyi reflex yaptı.Kalecinin kurtarislari abartmayalim. Bir tek Zaha'nin sutunu kurtarisi zor kurtaristi. Digerleri hep uzerine dogru geldi.
Ben övdüm renktaşNEDEN KİMSEE KAAN I ÖVMÜYOR ADAM İLERİYE DİKİNE DİKİNE OYNUYOR COK TEMIZ AYAGI VAR MUAZZAM OYUNCU
Bu arada kaleci şov yapmıyor arkadaşlar biz kendisini alıştırıyoruz. Keremin frikiği hariç iyi çıkardığı top yok,hep üstüne ve hamle şansı yüksek yerlere vuruldu.
Mesela İcardi uzak köşeye göstere göstere vurdu yerden direk kalecinin tersine vursa hamle yapamazdı