Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.079
- 15.831
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Abdulü o maç için dinlendirdi. Ndombele - Ziyech bu ikisi hazır olduktan sonra bu ligde maç falan seyretmeyin tat tuz vermez size bunu söylim. Antreman havasında geçer.davidson kaan olmaz mı
Ah ulan şu takimda mertens yerine sneijder ndombele yerine melo angelino yerine de riera olsa otur hic sezonu izleme arkana yaslan
Ben sezonun suanki kisminde bu mac harici angelino yu iyi bulmadim fiziken de ligimize göre olduğunu düşünmemeye basladim. Ndombele den bişey göremedik daha gorursek yorumumu degistirirmangelino manyak top oynamisken,2 maçta 3 asisti yenmisken bunu söylüyorsan futbol konusmayalim.ndombele daha oynamadı bile.bu yorum hiç olmadı abi
Şuan onu bizden alabilcek para dünyada daha üretilmedi.Lucas açıkçası değer olarak 30 35m euro aşağısı değil. Manu yapan Amrabat ile denk görüyorum seviye olarak.
Yedek kulübesinde değil mi idi ama hocam?Okan Buruk:
"Ndombele, ayak tendon bölgesine bir darbe almıştı. Onu bu sebeple bugün kullanamadık."
Ziyech geldikten sonra daha 11 yüzü görmez böyle giderse, devre arası piyasası varken acil satılmalı şahsi fikrim. O pozisyon açıklanamaz. Ayıptır yazıktır, son dakka abidik gubidik bi gol yesek nolcaktı, Okan hocanın yerinde olsam almam onu 11 e falan o dakka çıkarırdım, diğer kaçan pozisyonlar tmm olur da o pozisyonun açıklması yok, oynadığı takımın farkında değil hayla.Hersey tamamda o topu icardiye vermemek asla kabul edilemez bir olay icardi daha zorunda mitsio ya attirmisti