⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

Ah ulan şu takimda mertens yerine sneijder ndombele yerine melo angelino yerine de riera olsa otur hic sezonu izleme arkana yaslan

Ah ulan şu takimda mertens yerine sneijder ndombele yerine melo angelino yerine de riera olsa otur hic sezonu izleme arkana yaslan
😀angelino manyak top oynamisken,2 maçta 3 asisti yenmisken bunu söylüyorsan futbol konusmayalim.ndombele daha oynamadı bile.bu yorum hiç olmadı abi

🎙️ Okan Buruk:

"Ndombele, ayak tendon bölgesine bir darbe almıştı. Onu bu sebeple bugün kullanamadık."

😀angelino manyak top oynamisken,2 maçta 3 asisti yenmisken bunu söylüyorsan futbol konusmayalim.ndombele daha oynamadı bile.bu yorum hiç olmadı abi
Ben sezonun suanki kisminde bu mac harici angelino yu iyi bulmadim fiziken de ligimize göre olduğunu düşünmemeye basladim. Ndombele den bişey göremedik daha gorursek yorumumu degistirirm

Yavaş yavaş ortasaha tandemini kaan-torreira yapmak lazım

Ortasahada olduğu hiçbir maçta kötü maç çıkarmadı adam

Kaanı torreiranın yanına atmak torenin de defansif yükünü azaltır

Ligte apo stoperde şart, 3.türk her türlü aktürk olacak çok nadir halil ve barış 11de şans bulur

2 haftadır bakamıyorum ve kaotic galibiyetler geliyor..

Hoşuma gitmiyor bu skorları görmek

Bu sezon ilk beğendiğim maçımız oldu, böyle istekli ve arzulu futbol görünce çok mutlu oluyorum yenemesek bile inanın hiç kafama takmam, görmek istedğimiz bu işte. Tek sıkıntı son pas ve kararları geliştirmek gerekiyor

Takım 6-8 hafta içinde asıl 11i bulur bence

Şu anda hala hoca arayış içinde

🎙️ Okan Buruk:

"Geçen sene 14 maçlık serimiz vardı, kazanarak devam etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de Galatasaray'ı göstermek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum."

Hersey tamamda o topu icardiye vermemek asla kabul edilemez bir olay icardi daha zorunda mitsio ya attirmisti
Ziyech geldikten sonra daha 11 yüzü görmez böyle giderse, devre arası piyasası varken acil satılmalı şahsi fikrim. O pozisyon açıklanamaz. Ayıptır yazıktır, son dakka abidik gubidik bi gol yesek nolcaktı, Okan hocanın yerinde olsam almam onu 11 e falan o dakka çıkarırdım, diğer kaçan pozisyonlar tmm olur da o pozisyonun açıklması yok, oynadığı takımın farkında değil hayla.

Geri
Üst Alt