⚽ SL 23/24 H:8 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | MS | 7 Ekim

Baris cikmali

Hakemin Emanuke !

Torerira ya sari veren hakem Muslera nin pozisyonunda Kirmizi vermiyor !

Bunyamin ve g.vural denen sevimsizler fener macinda sahada Turist Omer gibi yuruyorlardi. Bugun ne hikmetse hic oyle degiller..

Turkiyede futbol Galatasaraya karsi oynanan bir oyundur..

Zaha ve Baris Alper ilk cikmasi gereken isimler, Ndombele de olabilir.

Bu maci Mertens cozebilir, bir sekilde Kerem Mertens İcardi ucgeni isliyor

Anadolu takımları biraz hızlı oynasak net dağılır. Manu maçı sonrası takim pert olmuş durumda. ikinci yarı en az 3 değişiklik gelmeli.

Çıkaxak o kadar çok oyuncu var ki. Barış, Kazımcan, Torera, Ndombele hepsi çıkması laxım. 3 değişiklik yaparım ben olsam. Barış, Kazımxan, Torerayı çıkarıp. Kaan, Merteens ve Angelinoyu alırım.

Kötüyüz rakip de çok koşuyor buna rağmen 2-3 gol bulabilecek fırsatlar oluştu ve yine değerlendiremedik. Başroller aynı

Bos kale olunca keremin nutku tutuluyor hep havadan koseye vurma sevdasi kale bos yerden sert kalenin ortasina bile vursa gol olacak anlamiyorum bu adami ayni golu hafta icide kacirdi

Al barışı ndombeleyi koy keremi mertensi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Angelino,tete oyuna.baris ve kazimcan dışarıya,torreire çıkıp kaan ayhan girebilir

Bu kadar basit top kaybetmekten yildim artik ya ayrica cok basit tercih hatalari yapiyorlar inanamiyorum ya kerem sag ayagina gelen topu kontrol etneye calisirsin soluna gelenle tekte vurmaya calisiyon halbuki sagina alsa gol icardi bebegim niye onune atmaya calisiyon zahanin ayagina atsan zaten 1 e 1 kalcak zaha adam en buyuk olayi zaten rakiple 1 e 1 kaldiginsa ortaya cikiyor sacma sapan tercihler vallahi anlamiyorum

Ndombele gayet iyi,o da mı çıkacakmış

Oyun temposunu yükseltemiyoruz. Çok daha hızlı oynamamız lazım. Yoksa kapanan hiç bir takımı açamayız. Her maç aynı senaryo sıktı artık.

Zaha kereme alda at dedi atamadı kumandayı kirdik anasini satiyim. Kimse yok lan etrafinda

Geri
Üst Alt