Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.854
- 4.401
- 1.788
kirmiziyi verse cok rahat 1 galibiyet alacaktik seref yoksunu bu VAR'daki kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
manu maçı takımı çok yordu. onun dezavantajini yaşıyoruz.Bu kadar basit top kaybetmekten yildim artik ya ayrica cok basit tercih hatalari yapiyorlar inanamiyorum ya kerem sag ayagina gelen topu kontrol etneye calisirsin soluna gelenle tekte vurmaya calisiyon halbuki sagina alsa gol icardi bebegim niye onune atmaya calisiyon zahanin ayagina atsan zaten 1 e 1 kalcak zaha adam en buyuk olayi zaten rakiple 1 e 1 kaldiginsa ortaya cikiyor sacma sapan tercihler vallahi anlamiyorum
Hayatta olmaz adam geldiginden beri gram incelmesi 3 gunde bir maca cikiyor halen ayni gobek beslenmeye dikkat etmesi sartÇok sık maç oynuyor hiç dinlenmedi
Kilo fazlası var 3 ila 5 kilo
Kalınlaşan vücut zamanlama hatası yaptırıyor ince bir icardi inş milli aradan sonra ortaya çıkacak
Bos kale olunca keremin nutku tutuluyor hep havadan koseye vurma sevdasi kale bos yerden sert kalenin ortasina bile vursa gol olacak anlamiyorum bu adami ayni golu hafta icide kacirdi
Çok beklersin. Kereme alda at dedi resmen atsaydi adamın durmadan asistlerini yiyorlartop ezmeye devam ederse yedek olacak
Keremin atabildiği tek gol şekli koşarken hızını almışken vurduğu toplar. Gollerinin çoğu böyleBos kale olunca keremin nutku tutuluyor hep havadan koseye vurma sevdasi kale bos yerden sert kalenin ortasina bile vursa gol olacak anlamiyorum bu adami ayni golu hafta icide kacirdi
Vitaminsiz gibi şut çekiyor.Zaha kereme alda at dedi atamadı kumandayı kirdik anasini satiyim. Kimse yok lan etrafinda