⚽ SL 23/24 H:8 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | MS | 7 Ekim

Yaz boyu 8 numara diye bağırdık. Bize iyi bir Sergio lazımdı ama alamadık. Pas yapabilen, oyunu açabilen, geriden pas aldığında yüzünü rakip kaleye dönebilen adam yok orta sahada.

Böyle bir ilk 11 den çıkacak futbol bu, sürpriz değil.

Bu kadar basit top kaybetmekten yildim artik ya ayrica cok basit tercih hatalari yapiyorlar inanamiyorum ya kerem sag ayagina gelen topu kontrol etneye calisirsin soluna gelenle tekte vurmaya calisiyon halbuki sagina alsa gol icardi bebegim niye onune atmaya calisiyon zahanin ayagina atsan zaten 1 e 1 kalcak zaha adam en buyuk olayi zaten rakiple 1 e 1 kaldiginsa ortaya cikiyor sacma sapan tercihler vallahi anlamiyorum
manu maçı takımı çok yordu. onun dezavantajini yaşıyoruz.

Çok sık maç oynuyor hiç dinlenmedi
Kilo fazlası var 3 ila 5 kilo
Kalınlaşan vücut zamanlama hatası yaptırıyor ince bir icardi inş milli aradan sonra ortaya çıkacak
Hayatta olmaz adam geldiginden beri gram incelmesi 3 gunde bir maca cikiyor halen ayni gobek beslenmeye dikkat etmesi sart

Ndombele-Demirbay
Barış-Mertens
---------------------------
Zaha-Tete
Torreira-Kaan
Kazımcan-Angelino

Barış - Mertens
Ndombele - Demirbay
Kazım - Angelınho devrede değişiklikleri yapmak lazım.

Beni Kerem konusunda mesaj atma yetkimi alan mod veya admine teşekkür ederim..

Aha buradan da yine diyorum.. Galatasaray'ın oyuncusu değil.. Yatsın kalksınlar yerli kuralına dua etsinler.

İlk yarı kötü oldu. Ndombele milli arada hazırlanmalı. Sadece oda değil tabiki. Ezbere 11 olmadığı sürece biz sıkıntılı süreç yaşayacağız. Kazimcan angelinho ile bir tutulamaz.

Tahmin ettiğim gibi, akıllar United maçında hala. Takımı ateşleyecek biri lazım. Yoksa lig gidecek.

Gerçi daha çok maç var. Şikecilerin puan kaybetmeye pek istekleri yok.

Bos kale olunca keremin nutku tutuluyor hep havadan koseye vurma sevdasi kale bos yerden sert kalenin ortasina bile vursa gol olacak anlamiyorum bu adami ayni golu hafta icide kacirdi
Keremin atabildiği tek gol şekli koşarken hızını almışken vurduğu toplar. Gollerinin çoğu böyle

Sıfıra inmek için o ince pası atacak adam lazım ama o da sakat işte:(

Geri
Üst Alt