⚽ SL 23/24 H:8 | Antalyaspor 0-2 Galatasaray | MS | 7 Ekim

Muslera-Boey-Sanchez-Apokerim-Kaan-Torreira-Ndombele-Zaha-Kerem-Tete-İcardi

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kaan A
Tete - Kerem/Barış - Zaha
Icardi​

Boey'i dinlendirmek için Barış sağ bekte denenebilir lig maçlarında. Yerli konusunda da elimiz güçlenmiş olur. Ilgaz Çınar bahsetmiş ben de katılıyorum buna.

milli ara bu maçtan sonra mı;? eğer öyleyse boey kesilmemeli. oynasın bir maç daha sonra dinlenecek vakit kalacak zaten. muhtemelen izin süreleri uzayacak arada.

Boey'i dinlendirmek için Barış sağ bekte denenebilir lig maçlarında. Yerli konusunda da elimiz güçlenmiş olur. Ilgaz Çınar bahsetmiş ben de katılıyorum buna.
Antalyaspor'un hücum hattı lig ortalamaların üstünde mevki olarak daha önce oynamadığı bir yerde o riske gerek var mı bilmiyorum. Buksa, Larsson, Bytyqi, Jehezkel mevkisinde en ufak hatada sıkıntı yaratabilecek isimler var.

Bugün antrenman vardı sanırım görüntüler düşmedi henüz
Aynı disiplinle hazırlanmak lazım
Manu maçı bir rehavet değil moral, motivasyon kaynağı olmalı bizim için

Sezonun en mühim müsabakası.

Nuri bu sene zemine özel önem verdik gibi laflar ediyordu sezon öncesi görelim bakalim

Antalyaspor’da Galatasaray maçı öncesi hakem endişesi​

Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Galatasaray maçşı öncesi yaptığı açıklamada "Dileğimiz hakemlerin maçın önüne geçmemesi. Bundan önce ağzımızın çok yandığı maçlar varken biz şimdiden ayrıcalık değil, adalet istediğimizi söylemek istiyoruz" dedi.​

Antalyaspor’da Galatasaray maçı öncesi hakem endişesi

Trendyol Süper Lig’in 8’inci haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek Antalyaspor’da maçın hazırlıkları sürüyor. Kırmızı beyazlı ekip, futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde antrenmanlarına devam ediyor. Zorlu maçta sakatlığı bulunan Kaluzinski ve trafik kazasında yaralanan 4 yaşındaki oğlu Davi’nin tedavisiyle ilgilenen Naldo forma giyemeyecek.

Her maça ciddiyetle hazırlandıklarına dikkati çeken Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, “Rakibimizin kim olduğunu önemsemiyoruz ve aynı hassasiyeti karşılaşmanın hakemlerinden de bekliyoruz. Forma rengi, bütçesi, hedefleri ne olursa olsun iki takımın maçını adalet terazisini eşit tutarak yönetmesini bekliyoruz. Dileğimiz hakemlerin maçın önüne geçmemesi. Bundan önce ağzımızın çok yandığı maçlar varken biz şimdiden ayrıcalık değil, adalet istediğimizi söylemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞECEK”​

Adnan Başkan, taraftarlarına güzel bir galibiyet hediye ederek yükselişlerine devam edeceklerini söyledi.

Ligde iyi oyunun karşılığını almaya başladıklarını ifade eden Adnan Başkan, “Bu hafta şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ı konuk edeceğiz. Ne kadar zor bir maç olacağının farkındayız, ancak aynı zorluk derecesi onlar için de geçerli olacak. Bizim için rakibin kalitesi ve hedeflerinden çok sahada takımımızın ne yapacağı önemli. Hocamıza ve takımımıza çok inanıyoruz. Taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye ederek yükselişimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Taraftara da değinen Adnan Başkan, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bu karşılaşmada taraftarlarımıza büyük iş düşecek. Türkiye’nin her yerinde takımımızı yalnız bırakmayan vefakar ve cefakar taraftarımız var. Cumartesi günkü karşılaşmada stadımızın tamamen dolmasını, rakibimize deplasmanda olduklarını hissettirmelerini bekliyoruz. Yaptığımız transferlerle güçlenen takımımızın her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz. 12’nci adam olan taraftarımızın desteğiyle kazanamayacağımız maç yok.”

Ndombele yazanlar neye göre yazıyor ? Eleman United maçında geriye bile kosamadi, 20.dk beni değiştirin diye işaret yapar

Antalya maç öncesi ağlamaya mı yatmış, rakipler iyi çalışıyor. Her türlü kumpasa hazırlıklı olmak gerekir. Bahane yok en güçlü kadro ile saha da olmak gerekir

puan kaybında geri donmek zor bir hal alır
mutlak yenmeliyiz

Torera nın canı çıktı, oynayabilirmi bilmem
Kaan Demirbay ortasahasını görebiliriz. Gerisi Manu maçının aynı çıkar sanırım..

torreira yorulduysa ndombele ile başlayalım

Geri
Üst Alt