Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.922
- 39.307
- 3.993
İzmir'e gelince kokoreci Bornova da asım ustada yiyeceksiniz başka yerde paranızı ziyan etmeyin fenerli fosil nezaman gitsem denk geliyorHem de izmir kokoreç, başkası yalan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzmir'e gelince kokoreci Bornova da asım ustada yiyeceksiniz başka yerde paranızı ziyan etmeyin fenerli fosil nezaman gitsem denk geliyorHem de izmir kokoreç, başkası yalan
Taam bende onu diyorum ofsaytta olduğunu anlayamaz mı bir herif çevre çevre kontrolü bir miktar yok gibi. Kafayı kaldırabilse efsane yerlere gelir yaşı daha gen biraz sakin olmalı. Sen brezilyalısın kendine gel demeli birisi. Bu herifler gamsız değil miydi yav bu çocuktaki heyecan zirve bildiğin.Ofsayt pozisyonunda ofsayt olan İcardi değildi ki kendisi idi. Yoksa orada verdiği pas çok doğruydu Ankaragücü maçında vermediği pasın verilmiş haliydi bir nevi. Orada Kaan daha erken vermeliydi geç kalındı. Sonraki pozisyonda ise Tete hatalıydı orada İcardi'ye pas vermek yerine topla İcardi'nin koşu attığı yöne hareketlense rakibini geçecek ve rahat şut pozisyonu bulabilir yada sıfıra doğru inip İcardi'ye veya arka direye çıkarmaya çalışmalıydı pas vermede çok erken davrandı.
Araftayım sevgili dostum. GS ve GSCmize bir süre uzak kaldım. Bunu değiştirmeyi hedefliyorum.@Talha Küllü degerli ahbertim nerelerdesin ?
Eleştirilerde doğru lakin oynadıkça takıma alıştıkça o da olacaktır. Orada Kaan geç verdiği için ofsaytta kaldı aslında çevre kontrolünü yapmıştı ama Kaan geç kaldı lakin ofsayt olsa bile Ankaragücü maçının aksine kaleye vurmak yerine İcardi'ye vermesi de pozisyonlardan ders aldığını da gösterir.Taam bende onu diyorum ofsaytta olduğunu anlayamaz mı bir herif çevre çevre kontrolü bir miktar yok gibi. Kafayı kaldırabilse efsane yerlere gelir yaşı daha gen biraz sakin olmalı. Sen brezilyalısın kendine gel demeli birisi. Bu herifler gamsız değil miydi yav bu çocuktaki heyecan zirve bildiğin.
Kaan o pozisyonda halile vermeliydi bu arada hatalar zinciri birbirini kovaladı o pozisyonda.
Hoca sakin olmamızı anlatmalı. Yoksa bu takım her maç çok rahat en az 5 gol pozisyonuna giriyor sakin olsan en az 3 tanesini atardık, gol olmayanlar da şans derdik.
Kaçırdığımız pozisyonların %70inin kendimiz yüzünden olması can sıkıcı. Buna çare bulmamız lazım.
Çünkü ilkyari topla az buluştu,zahaya bile top atılmadı.oynanan oyun kötüyse oyuncu bisey yapamaz.ikinci yarı tam döktürmeye başladı,oyundan ciktiHarikaymış. Maç içinde hiç farketmedim.
Evet 2 gündür olmuyor bendedeandroid app de sorun yaşayan var mı arkadaşlar???
Tanidin mi beni ahbapligimiz eskiye dayanir cok degistim keramettin sagolsunAraftayım sevgili dostum. GS ve GSCmize bir süre uzak kaldım. Bunu değiştirmeyi hedefliyorum.
Sen nerelerdesin? Temmuz.