- 27 Ocak 2010
- 132.014
- 97.044
- 5.488
fenere 5k attım işleri yoluna koyucam

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenere 5k attım işleri yoluna koyucam
forveti stoper stoperi forvet oynatıyolar sonra o topçu anında 2.lige gidiyor sorgulayan yokArkadaşlar Kasımpaşa 3 ten aşağı yemeyecektir feneri görünce kaleyi açıyorlar. Bedava forvet hediye ediyorlar. Ne güzel dunya valla
Her türlü fantaziyi yapıyorlar vasficim. Bakalım bugünkü fantazi ne olacakforveti stoper stoperi forvet oynatıyolar sonra o topçu anında 2.lige gidiyor sorgulayan yok
Futbol oynanmayan maçta ne tutkusu yavFutbol bir tutkudur. İşimiz yoksa ne yapalım; Kızılcık Şerbeti mi seyredelim!
Ben Galatasaray, Fenerbahçe, Hatayspor maçları dışında süper lig izlemiyorum. Bu üç takımın maçlarını kaçırmam.Futbol oynanmayan maçta ne tutkusu yav
Önemli bir kitle GSli falan değil anti fb etkisinden bizi destekliyor gibi gözüküyorlar. İzleyen çoğunluk böyle.
Senle Murhan gibi TSL aşıkları da olabilir tabi
Rize Samsun muBen Galatasaray, Fenerbahçe, Hatayspor maçları dışında süper lig izlemiyorum. Bu üç takımın maçlarını kaçırmam.
Beşiktaş - Trabzonspor maçı olsa bile çok nadir izlerim. Ama bugün Rize - Samsun maçını izleyeceğim. Geçen hafta üçüncü lig performansı gösteren Rize'nin bugün ne yapacağını çok merak ediyorum.
Saat 13.30'da.Rize Samsun mu