SL 23/24 H:8 | Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe | MS | 8 Ekim

fenere 5k attım işleri yoluna koyucam
güzel-para-kanka-şafak-sezer.gif

Kasımpaşanın savunması zaten kötü üstüne birde fb ye olan yakınlık ve dostluk ilişkileri eklenince bu maçtan farklı fb galibiyetinden başka bir sonuç beklenmez. Kasımpaşa en iyi forvetini bedavaya fb ye hediye etmiş bir camia, fb nin en kötü zamanında dahi üçer beşer yiyerek onları mutlu edebilmiş bir takım, şimdi böylesi bir ortamda ne yapmalarını bekliyorsunuz en az 6-7 tane yerler, geçin bu maçı, başka maçlara odaklanalım. Emin olun fb nin u-19 takımını bile yenmek istemez bu Kasımpaşa, moralleri bozulur diye

Arkadaşlar Kasımpaşa 3 ten aşağı yemeyecektir feneri görünce kaleyi açıyorlar. Bedava forvet hediye ediyorlar. Ne güzel dunya valla
forveti stoper stoperi forvet oynatıyolar sonra o topçu anında 2.lige gidiyor sorgulayan yok

Futbol bir tutkudur. İşimiz yoksa ne yapalım; Kızılcık Şerbeti mi seyredelim!
Futbol oynanmayan maçta ne tutkusu yav

Önemli bir kitle GSli falan değil anti fb etkisinden bizi destekliyor gibi gözüküyorlar. İzleyen çoğunluk böyle.

Senle Murhan gibi TSL aşıkları da olabilir tabi

0-10 saka yapmiyorum..

Her yil herkesin dusundugu gibi yine olacaktir. Tarlalar sulanmistir. Kasimpasa Forvetleri stopper oynar. Onemli oyunculari sakattir. Butun sezon esip gecen oyunculari bu mac eli ayagina dolasir...

Cidden saka yapmiyorum 0-10 olabilir

2 penalti bir kirmizi ve 30 dakika icinde 4 gol olur

Beklenti yaşamayacağım bir maç. Ancak maç sonu yine sanki biz yenilmişiz gibi yorum yapacak bir sürü insan çıkacaktır. Buralar maç sonu Okan hoca ya oyuncularımıza hakarete varan sözlerle dolup taşacaktır.

Geçen sezonki kadar takip etmiyorum bile maçlarını biz kendi işimize bakıp kazanmaya devam edeceğiz maç maç düşüneceğiz ama ilk 2 takım ile 3. takım arasında ilk devre sonlarına doğru puan farkı kapanmayacak şekilde açılır gibi duruyor

ooo fenerin yine paf takımıyla maçı varmış.

bugün iddaa'nın beleş para dağıtma günü

Türk futboluna katkı için kale surlarını sonuna kadar açacaktır Kasımpaşa denilen şaibeli oluşum. 10 dakika sürmez ilk golü yemeleri. Ankaragücü ve Antalya dışında az buçuk ısıran takım dahi olmadı. Nasıl bir fikstür çektilerse ligde herkesle 2 kez oynayacaksın ama arka arkaya böyle denk gelmesi müthiş tesadüf (!). Maxim'in Fener maçını nasıl sattığına bakın, bize karşı sarı kart bile görmedi. Her maçtan sonra algı kasıyorlar bilinçli şekilde. İlaveten geçen sene futbolun f'sini oynamadan bay geçtikleri bir çok maç vardı ve puan ortalamaları inanılmaz seviyedeydi. Bu maçtan sonra Karagümrük ve Sivas dışında bay haftası tadında maç yapacaklarını sanmıyorum. Zahmet olmazsa artık.

Futbol oynanmayan maçta ne tutkusu yav

Önemli bir kitle GSli falan değil anti fb etkisinden bizi destekliyor gibi gözüküyorlar. İzleyen çoğunluk böyle.

Senle Murhan gibi TSL aşıkları da olabilir tabi
Ben Galatasaray, Fenerbahçe, Hatayspor maçları dışında süper lig izlemiyorum. Bu üç takımın maçlarını kaçırmam.
Beşiktaş - Trabzonspor maçı olsa bile çok nadir izlerim. Ama bugün Rize - Samsun maçını izleyeceğim. Geçen hafta üçüncü lig performansı gösteren Rize'nin bugün ne yapacağını çok merak ediyorum.

Kalan anadolu fikstürleri:

Hatay
Pendik (D)
Karagümrük
Sivas
Konya
Kayseri (D)
İstanbulspor (D)

Büyük takımlar ve Adana Demir'ı dışarıda tutarsak anadolu maçları için yarı yarıya geldiler diyebiliriz bu maçtan sonra.

Ben Galatasaray, Fenerbahçe, Hatayspor maçları dışında süper lig izlemiyorum. Bu üç takımın maçlarını kaçırmam.
Beşiktaş - Trabzonspor maçı olsa bile çok nadir izlerim. Ama bugün Rize - Samsun maçını izleyeceğim. Geçen hafta üçüncü lig performansı gösteren Rize'nin bugün ne yapacağını çok merak ediyorum.
Rize Samsun mu

Türk sporunun gelişimi için fenere 3 puan verdik tarzı bi açıklama bekliyorum maç sonu Kasımpaşadan :d

''kasımpaşa puan alırsa şanslı kişiye nude atarım'' yazamayacak kadar umutsuzum bu maçtan

Geri
Üst Alt