SL 23/24 H:8 | Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe | MS | 8 Ekim

uğur ve metinin olduğu programı izliyorum uğur ilk defa bizi bu sene mantıklı donelerle övüyor 5 deplasman hemde şl maçları sonrası falan diyor ve metin atlıyor hemen tipik bir bejekeli nefreti vardır ya Galatasaraya karşı yıllarca bunları hoplattığımızdan olsa gerek diyor 'ama febe daha iyisini yapmış' ulan febe ne yapmış avrupa li,g diyor febenin oynadığı tırnava nerenin takımı bilmezsin orda utanmadan febe daha iyisini yapmış diyor hırt.Sizin Galatasaray nefretinize ya
Bunu duydum kapattım yayını. Aptal muhabbetlere hiç gelemiyorum. Yaş aldıkça tahammül seviyem azaldı sanırım.

Fenev için puan kaybı vakti.

Pasa aslinda fena takim degil isteseler surdan en kotu beraberlik koparirlar

Isterler mi ? asla cikip kendi kalelerine atarlar symanzki ve dzeko bombos ceza sahasinda kol gezer ilk yari 0-3 biter

fener'e karşı teşviksiz oynayan bi diğer şerefli lig takımımız bu maçın ilk 10 dakikasında 0-2 geriye düşer

Arkadaşlar Kasımpaşa 3 ten aşağı yemeyecektir feneri görünce kaleyi açıyorlar. Bedava forvet hediye ediyorlar. Ne güzel dunya valla
Hayatında maçı olmayan bir forveti stoper oynatıyorlar, 16.dkda kırmızı gördürğyorlar, sonra da 2.lige kiralıyorlar

Suat etliye sütlüye karismaz Fener olunca. Erkan Engin zaten dogrudan etkisiz eleman

Ne yalan söyleyeyim Fener maçlarını izlemeyi baya seviyorum

2018-19 sezonu baya zevk veriyordu maçlar her hafta. Yakın dönem favori sezonlarımdan

Mete Kalkavan gecen sene ayni maci yine yönetmis ve FB 6-0 kazanmisti deplasmanda.
2015'te Mete Kalkavan bu maci yine yönetmis ve FB deplasmanda 3-0 kazanmis.
Dijital atama mükemmel calisiyor. Demekki Fener gol yemeden fark atacak yine.

Göstere göstere yeniliyorlar. Gecen sene Kadiköy'de 5-1 maglup olmuslardi. Bir takim düsünün ki 11 gol yiyor 2 macta. Real Madrid'le oynuyorlar sanki.

Geri
Üst Alt