SL 23/24 H:9 | Fenerbahçe 4-2 Hatayspor | MS | 22 Ekim

Hatay bugün gole doyacak. Fenerbahçe atmasa kendileri ikram ederler. Baskı yok adam rakibe pas attı.

yahahahahhahaha bunlar ne kompleksli camia ya, gol müziği yapmışlar beni seeeeevv hahahahaha

Bu leş Hatay'la yakında maçımız var zaten. Göreceğiz boyun ölçülerini ve isteklerini. Yazık.

Amatör takımlar böyle hatalar yapmaz. Spiker ön alan baskısı diyor şaka gibi hangi baskı vardı kardeşim şu golde kaleci adamın ayağına göre göre attı topu inanılmaz yani.

Yok arkadaş Ali Cabbar demişti bu sene her şeyi yapacağız artık ne anlatsanız anlayın diye. Belli yapıyorlar işte.

Bu mac agir farka gider.... Bu saatten sonra bi is cikmaz burdan

Herifler inanılmaz şanslılar bunu kabul etmeliyiz 3 isabetli şut 3 gol bizim 3 gol atmamız için 50ye yakın şut atmamız lazim

Takım boyunu kısa tutup kollektif oyunun gereklerini yerine getirdikleri için fazla efor sarf etmelerine gerek kalmadan rakip takımları pasifize edebiliyorlar. Yeterince bitirici oyuncuları da mevcut. Hep rakipleri gevşek davrandığı için kazanıyorlar düşüncesini doğru bulmuyorum...
Bu kadar basit aslında. Sorun oyun felsefesi. Bizim takım daha paslaşmalar da sorun yaşıyor. Sanki her maç birbirini ilk defa görüyormuş gibiler.

Bu bakış açınla ilgili. Kendini avutmak istersen böyle düşünebilirsin. Ama iki takımın oynadığı futbol arasında fark var. Burda karşı tarafı övmek için konuşmuyorum ama bizim tarafta değişen gelişen bir futbol görmüyoruz.
Geçen sezon da aynı masalları dinledik bunlara 3 atana kadar. Heriflerin oynadığı tek bir tane maça asılan düzgün top oynayan takım yok. Ben kötüler demiyorum ama böyle kolay her maçı almaları komedi sadece

Geri
Üst Alt