Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.206
- 21.115
- 1.848
bravo kale
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakipler bize hediye etmıyor pozisyonları biz üretiyoruzHerifler inanılmaz şanslılar bunu kabul etmeliyiz 3 isabetli şut 3 gol bizim 3 gol atmamız için 50ye yakın şut atmamız lazim
sinir bozucu bir olay ama bitiricilik boyle birsey. biz daha çok posizyona girip atamıyoruz. birde anadolu takımları rezalet durumda. 3.lig takımı gibiler bu seneadamların 3 isabetli şutu var 3ü de gol oldu şaka mı abi bu
Böyle oynamayacakları kesin. Böyle rezalet olmaz.Bu leş Hatay'la yakında maçımız var zaten. Göreceğiz boyun ölçülerini ve isteklerini. Yazık.
Bu kadar basit aslında. Sorun oyun felsefesi. Bizim takım daha paslaşmalar da sorun yaşıyor. Sanki her maç birbirini ilk defa görüyormuş gibiler.Takım boyunu kısa tutup kollektif oyunun gereklerini yerine getirdikleri için fazla efor sarf etmelerine gerek kalmadan rakip takımları pasifize edebiliyorlar. Yeterince bitirici oyuncuları da mevcut. Hep rakipleri gevşek davrandığı için kazanıyorlar düşüncesini doğru bulmuyorum...
Geçen sezon da aynı masalları dinledik bunlara 3 atana kadar. Heriflerin oynadığı tek bir tane maça asılan düzgün top oynayan takım yok. Ben kötüler demiyorum ama böyle kolay her maçı almaları komedi sadeceBu bakış açınla ilgili. Kendini avutmak istersen böyle düşünebilirsin. Ama iki takımın oynadığı futbol arasında fark var. Burda karşı tarafı övmek için konuşmuyorum ama bizim tarafta değişen gelişen bir futbol görmüyoruz.