Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.353
- 25.685
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bakış açınla ilgili. Kendini avutmak istersen böyle düşünebilirsin. Ama iki takımın oynadığı futbol arasında fark var. Burda karşı tarafı övmek için konuşmuyorum ama bizim tarafta değişen gelişen bir futbol görmüyoruz.Sorun rakibin bir maça asılıp diğerine asılmaması. Organize kötülük bu işte
Dzeko kendimi attim dedi iptal etti hakemPENALTI ne oldu? Karar dna sonra ben kapatmıştım.
kazanmak için çıkmış. YersenHatay şuana kadar bütün maçlarına 4-2-3-1 çıkmış bu 2. Ligde bile oynamayacak burak yılmaz 1 dakika bile süre almamış nedense bu maçta 3'lu stoper çıkası tutmuş volkanın bu stoperi de atmış sahaya. Sağ beki de sağlam yedeklerde oraya da hücumcu oyuncusunu koymuş. Güzel taktik uygulamış!!
Fred'i isterdim de diğerini istemezdim kral.Topla çok az buluşan ve riskli oynamayan 1 oyuncu büyük maçlarda çok eleştiri alır.Cicaldau'nun daha fazla topla buluştuğu maçlar var ilk sezonda bunun tek iyi yanı nerdeyse her şutla golü bulması.Torreira-Fred orta sahası iyi olabilirdi ki İsmaille bile oynarken onu rahatlatıyo Torreira ile olsa ne yaparlardı düşünemiyom bilefred ve sebastian bizde olsa ne olurdu kral