⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

Sürekli bu adamların topçuları "hasta - rahatsız - bilemmne" gibi sebeplerden bu maçta oynamak istemiyormuşumsu haberler vardı - doğruluk var mıdır acep.

hem UTD hem de antalya maçlarında takımın ortasahadan kalabalık ofansı bana epey tat vermişti.

milli ara buna dur dememiş olursa alırız - 3 tanede tıkarız .

klasik derbi olayı...yeterki maç içi geri düşmeyelim skor olarak kaza bela.

Kazımcan oynarsa Ndombele + Tete oynayabiliyor en mantıklı kadro bu olabilir. Ghezzal'in dripling gücü yüksek değil Kazımcan 1'e 1'de daha temaslı oynuyor ve daha yakın markaja alabiliyor bu yönden Ghezzal'in hücum etkinliğini azaltabilir.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Ndombele
Tete - Kerem - Zaha
Icardi​

Ndombele oynarsa Tete yerine Barış oynar Antalyaspor maçında yüksek ikili mücadele kazanmıştı biraz daha form yakaladığını düşünürsek sanki oynaması daha iyi olabilir.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Ndombele
Barış - Kerem - Zaha
Icardi​

Tete oynarsa orta sahada Kerem ya da Kaan oynabilir.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem/Kaan
Tete - Kerem - Zaha
Icardi

selam Renktaslar. ben Almanyadan . Besiktas ve Bayern maclarina gitmeyi düsünüyorum.
Passoligim yok bana yardim eden olabilirmi

Bjk ile bayern macinin oyuncu tercihleri farkli olur

Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Angelino
Torreira Demirbay
Tete Kerem Zaha
Icardi

Böyle cikacagimizi düsünüyorum

Bayern macinda ise tete yerine Baris,demirbay’in yerine ndombele ve angelino’nun yerine nelsson olabilir abdulkerim’i sol bek te izleyebiliriz

Okan hoca iki macin da hazirliklarini kafasinda yapmistir zaten

Gedson oynasın, maç eksiği bir bizimkilerde mi var oynasında bu tinerciler onuda yuhlasın, ne bjk si renktaşlar basar geçeriz, düşünmeye değmez 3-0

Geçen sezon Başakşehir maçına benzer bir patlama yapacağımız haftalara girdik.Ankaragücü maçında sinyalleri verdik,Manu 'yu deplasmanda çarptık, iç sahada da patlama yakındır, inşallah kısmet BJK'yedir.Hafta içi Bayern maçı olmasa bu maç tarihi skorla biter diye düşünüyorum ama yine de +7 beklentim var...Konudan bağımsız Şenol Hoca'nin istifa nedeni zaten bizimle oynayacak olmaları ve özellikle Gedson+Salih 'in sakatlığı idi!Bu isimlerin olmayacağı bariz,bu isimler olmadan da BJK 'in direnç gösteremeyeceğini bildiği için hezimeti üzerine almayacak kadar da tecrübelidir Şenol Güneş.Özetle "Güneş 'ten al haberi".

Bir derbi maçı oynuyomusuz gibi konsantre olmalıyız. Rakip küçük bir takım olduğu için onlar açısından sezonun en önemli maçı olacak. Konsantre olursak bizi Antalya'dan fazla zorlamazlar.

Geri
Üst Alt