Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete oynarsa Demirbay bekliyorum. Hoca defansif çıkmayabilir Torreira ve Kaan ile.Ndombele vs Gedson eşleşmesinden sonra insanların artık Gedson düşüncesi tamamen bitecektir. Sahne senin aslanım yap şovunu koy kalçanı prime Ndombele'den artık ufak ufak esintiler sergile.
Bu maç daha çok dikine gidebilen ve atletik biri lazım tahminim Torreira Kaan Bayern maçında görürüz. Kazımcan / Barış bunlardan biri oynar Ndombele merkezde oynar. Rakibin sol bekinde Onur Bulut oynayacak gibi o yüzden Barış'ı oynatıp fiziksel olarak yıkabiliriz.Tete oynarsa Demirbay bekliyorum. Hoca defansif çıkmayabilir Torreira ve Kaan ile.
Şayet Barış oynarsa Ndombele başlar. Diğer adamlar belli zaten.
belini döndürebilirse ndombele üstünlük kuracaktırNdombele vs Gedson eşleşmesinden sonra insanların artık Gedson düşüncesi tamamen bitecektir. Sahne senin aslanım yap şovunu koy kalçanı prime Ndombele'den artık ufak ufak esintiler sergile.
Geçen sene beşiktaş maçında Icardi'nin yükselişi başlamıştı yine bir beşiktaş maçı geldi bu sefer Ndombele'nin yükselişine geçeceği maç olabilir.belini döndürebilirse ndombele üstünlük kuracaktır
?Kerem Demirbay sürprizi bekliyom ben bu maçta..
Muslera
Boey-Davinson Sanchez-Abdülkerim-Angelino
Torreira-Kaan Ayhan
Tete-Kerem Demirbay-Kerem Aktürkoğlu
Mauro İcardi
Mertens ve Zaha'yı 2.Y oyuna alır diye tahmin ediyom reis.Karşıdaki takım küçük 1 takım ama bize karşı başka sebeplerden dolayı maçı zorlaştıracaklardır.Böyle maçlarda 4-5 tane Türk oyuncu oynatılması daha çok galibiyeti getiriyo..
Zaha her türlü oynar benceMertens ve Zaha'yı 2.Y oyuna alır diye tahmin ediyom reis.Karşıdaki takım küçük 1 takım ama bize karşı başka sebeplerden dolayı maçı zorlaştıracaklardır.Böyle maçlarda 4-5 tane Türk oyuncu oynatılması daha çok galibiyeti getiriyo..
İnşallah Ndombele'nin form tutması daha yakın 1 zamanda olur..Zaha her türlü oynar bence
Okan o 3lüyle en azından başlamaz ama devamında olabilir.
Torreira Kaan 2 lisiyle başlayalımNdombele vs Gedson eşleşmesinden sonra insanların artık Gedson düşüncesi tamamen bitecektir. Sahne senin aslanım yap şovunu koy kalçanı prime Ndombele'den artık ufak ufak esintiler sergile.
Mertens ve Zaha'yı 2.Y oyuna alır diye tahmin ediyom reis.Karşıdaki takım küçük 1 takım ama bize karşı başka sebeplerden dolayı maçı zorlaştıracaklardır.Böyle maçlarda 4-5 tane Türk oyuncu oynatılması daha çok galibiyeti getiriyo..
Pozisyonun mu vardı da kazanacaktın mkSoru: "Beşiktaş'ta en çok üzüldüğün maç?"
Gökhan Gönül: "Galatasaray deplasmanında 2-0 mağlup olduğumuz maç. Kazansak biz şampiyonduk. Çok enteresan kararlar vardı. Taç pozisyonu var. İkinci golde ben oyundan çıkıyorum, oyuna giren Necip daha orta sahada benim pozisyonuma geçecek. Hakem maçı başlatıyor, Necip yerinde olmadığı için golü yedik." (Sports Digitale)