⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

Soru: "Beşiktaş'ta en çok üzüldüğün maç?"

Gökhan Gönül: "Galatasaray deplasmanında 2-0 mağlup olduğumuz maç. Kazansak biz şampiyonduk. Çok enteresan kararlar vardı. Taç pozisyonu var. İkinci golde ben oyundan çıkıyorum, oyuna giren Necip daha orta sahada benim pozisyonuma geçecek. Hakem maçı başlatıyor, Necip yerinde olmadığı için golü yedik." (Sports Digitale)

yanlis hatirlamiyorsam futbol tarihinde tac icin var kontrolü yapilan ilk ve tek mac budur

ciddi ciddi taci dklarca incelediler diye hatirliyorum

her seye ragmen koyup gectik

orta sahayı boşuna 3lü yazmayın .

sokan hoca manu deplasmanına 2 orta saha + kerem başladı bu maç hayatta kontrollü kadro çıkarmaz

@Emre Zeytinli Zeytinli Poğaça'nın Maçkolik Forumu'ndaki şubesi bu yav :D
F8ZS6WNXgAACHEI

Ne jedson ne raside kızmıyorum kapımızda yatirip sonra sittir çektik adamlara ben olsam bende extra hırs yapardım

Bayern maci oncesi konsantrasyon saglamak elbette zor, ancak 3 puan almamiz gereken bir mac. Rakibimiz baskani ile, oyuncu kadrosu ile, ozellikle td’si ile tam bir bok olsa da, ezeli rakibimiz neticede.

He, bu lavuklari az bucuk taniyorsam….. Bastan soyleyeyim; oyuncularimizi sakatlayanin, sakatlamak icin hamle yapanin, bu serefsizlikleri aklindan gecirenin varligina……

Neden heyecan yaptı bunlar bu kadar gelin tamam da

Kaanı Manu maçında çok beğendim mutlaka orta sahayi Toreira-Kaan yapmalıyız .. Zaha da her türlü oynar Mertensin 2. Devre girmesi daha mantıklı

Bayern maci oncesi eglenmek ve moral kazanmak icin olabilecek en guzel fikstur. Ali Koc sag olsun var olsun guzel ayarlamis.

bjk için bu seneki en önemli maç.deli gibi asılacaklardır.
biz de çok havaya girdik dalga geçmeler gırla.umarım bir süpriz yaşamayız.

Geri
Üst Alt