⚽ SL 23/24 H:9 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

Okan icardiyi niye çıkarmıyorsun sen neyin kafasını yaşıyorsun ? Adam sakatlanırsa ne b.k yiyeceğiz biz ?

"Çok kötü oynayarak bile hakettiğimiz maç"... Moral bozdu, şurada 100gr eglenelim diyoruz gereksiz stress yasıyoruz...

Takım kötü değil ama nasıl gol atamıyoruz anlamıyorum. Bakambu da nasıl gol kralı olmuş çözemedim.

Tarihi fark atacagimiz mac nerelere geldi. Bedavaya bide yorulduk. Aldigimiz bi galibiyet bu kadar zarar verebilirsi bize. Su itlere tarihi fark atmamiz lazimken 10 kisi kalmis takimi 2-1 yenebildik. Bitiricilik mi calisiyosunuz napiyosunuz bilmiyorum da yeter artik su gol atma sorununu cozun bi sekilde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herifler 10 kişi daha iyi mücadele ettiler
taraftarları da iyiydi

galatasaray sınıfta kaldı
lakin 3 puanı biz aldık
hadi aeo

Bayern maçında en büyük silahlarımızdan birisini bir lig maçı dolayısı ile kullanamaz isek çok üzülürüm açıkçası.

Gram keyif alamadım, hele de bayern maçı öncesi çok kötü bir provaydı. Herkes birbirinden kopuk, hala bi takım olamamış gibiyiz geçen yıldan en büyük eksiğimiz, kalite arttı ama bütünlük yok.

İlk yarı 3-0 yapsan icardi çıkardı sakatlanmazdı.Yapılan her yanlış karar silsilesi bu sonuç çıkıyor.3-0 yapsan taştaş geçiceksin zorrrrrrrrla yendin zorla.

Vallahi topallıyor moral namına bir şey kalmadı

gol atamıyoruz gercekten atamıyoruz fener mac boyu 3 4 isabetli şut cekıyor ve hepsi giriyor.

angelino ve kaan ayhan rezildi.bakambuyu def etmek lazım.

Geri
Üst Alt