⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Yürüyerek geçtiler her pozisyonda bizi. Bir takım nasıl hala güçlenip koşamaz yav

Aklima eski maclar geldi. Biz cok iyi oynardik yabancilar gelip bir iki pozisyonda golu atip kazanirlardi… hey gidi günler

Bu arada Molde'nin de hakkını verelim adamlar hayvan gibi oynadı 90 dakika boyunca.

Rakipte Icardi, Mertens, Angeliño gibi yıldızlar yokmuş gibi çekinmeden hücum ettiler. Helal olsun vallah, yenseler kimse bir şey diyemezdi. Taş gibi oynadılar.
çok iyi tempo yaptılar

mesela bu tempo ile fbyide kevgire çevirirlerdi. ama fbde kerem-yunus berkan gibi top kaybı uzmanları yok baskıyı kırabilirdi duruma göre

Hoca artik HATALARINDAN DERS almali ve oyunu daha iyi okuyabilmeli. Yani orta mertens ve kerem ikinci yari beni cikarin diye bas bas bagirirken, hoca illa gol yememizi bekledi. Bunu kac kere yapti bilmiyorum

Molde den kimi alsan bizde malum Linnes gibi olur bu adamlar bir arada oynama işini cozmusler tabitki buda teknik adamın işi

Icardi onlarda olsa, artik 4-5 atardi. Takim cok kötüydü (Muslera ve Icardi haric)

Hakikaten bu nasıl köy takımı ben anlamadım. Bu oyunun yarısını bizim ligde sergileseler ellerini kollarını sallayarak şampiyon olurlar.
aslında o kadar değil bence,

sürekli kalabalık oluyorlar(aslında arkası hızlı hücüm için zayıf bence) - ya dip çizgi, ya da arka direğe uzun adam içeri çeviriyor. Bunun dışında çok bir şeyler yok aslında.

Bizim ortasahamız apaçıktı , seken top , dibe inmeler , 0 yardımlaşma çok zorladı bizim oyunu. Sağlam basan takım olsa (Torreiralı) - bu kadar kolay gelemezlerdi bizim kaleye

Kerem - Mertens - Yunus/Barış'tan Zaha - Zyech - Tete'ye gecince isin rengi cok degisecek belli ki. Su kotu oyuna ragmen, Molde gibi saldirgan takimi sahasinda yene biliyorsak ben bu sezon icin umitliyim lan. Orta saha transferi elbet yapilacsktir ama yapilmasa bile Avrupa'da buyuk isler yapacak gibiyiz.
Yapilmazsa babayi aliriz

Molde ligin yarısını geçti temposunun bize fazla geleceği barizdi tabi ki orta sahanın yetersizliği hocanın Berkan ısrarı vs. onlarca sebepte sayabiliriz yine de takım bir şekil karakter koyup aldı maçı buradan devam.

Burada hocaya laf söyleyen hesaplar araştırılmalı ; ilk 11 e bakan herkes yunus un ne işi var diye okan a sövdük ama okan haklı çıktı

Sol bek alın angelino elimizde patlıcak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fizik gücü bu kadar yüksek bir takıma karşı ortada Sergio - Berkan ile 2'li çıkan hocaya eleştiri yapılmayacak da kime yapılacak.

ben 20. ve 60. dakikaya kadar iyi oynadığımızı düşünüyorum. tete'nin oyuna girdiği dakikadan sonra oyunu eşitledik. öyle ezilme filan yok. ama sağ kanadı felç ettiler girdikleri pozisyonların çoğu oradan gerçekleşti. yunus'un defansif katkısı zayıf kaldı. rashika gibi topçuya niye dilenildiğine bu maçta biraz hak verdim.

Geri
Üst Alt