Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.302
- 22.484
- 1.698
Bizim başımızı bu sezon +3 olayi yakarsa yakar. Abdul hariç net bir 2. Bir Türk oyuncu bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya o kadar da değil.Hakikaten bu nasıl köy takımı ben anlamadım. Bu oyunun yarısını bizim ligde sergileseler ellerini kollarını sallayarak şampiyon olurlar.
Bence biz Twente'yi FB de bunları çekse, biz Twente'yi daha kolay geçerdik FB de aynı bizim gibi bunlara karşı epey zorlanırdı.çok iyi tempo yaptılar
mesela bu tempo ile fbyide kevgire çevirirlerdi. ama fbde kerem-yunus berkan gibi top kaybı uzmanları yok baskıyı kırabilirdi duruma göre
Haci ileri hattimiz bi degisik. Sahada goremedigimiz icin bence hic birimiz daha idrak edemiyor. Ben heyecanliyim.Yapilmazsa babayi aliriz
Gelmezse ilk sen söversin emin olHaci ileri hattimiz bi degisik. Sahada goremedigimiz icin bence hic birimiz daha idrak edemiyor. Ben heyecanliyim.
Orta saha mutlaka gelecek, gelsin. Ama ne yalan soyleyeyim, gelmezse cokta seyimde olur.
Yaw sinirden oldu. Aceleden paso Rgolll oluyordu???????
Ne oldukları açık ve net belli üstad.Tete ne kadar topçu ise K.
Garip bir şekilde, eksik kadro ile fizik gücü yüksek, suni çime alışmış bir rakibe karşı, taşak geçerek aldığımız bir maçtan sonra bile galibiyette üzülüp haketmedik diyen bir takım tipler var.
Kim bunlar arkadaş?
Okan sen kimsinki İcardiye tepki veriyorsun, yat kalk adamın ayağını öp, sayesinde o koltukta oturuyorsun, yani sabrımızı sınama, namlunun ucundasınicardi yunusa pas atınca tepki vermiş okan icardiye
icardide maç sonu okana sinirlenip içeri girmiş