⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Bizim başımızı bu sezon +3 olayi yakarsa yakar. Abdul hariç net bir 2. Bir Türk oyuncu bile yok

Hakikaten bu nasıl köy takımı ben anlamadım. Bu oyunun yarısını bizim ligde sergileseler ellerini kollarını sallayarak şampiyon olurlar.
Yok ya o kadar da değil.

Bence bu eşleşmenin öneminin etkisi daha büyük bu performanslarında. Yani böyle bir maçta böyle bir rakibe karşı daha iştahlı daha motivasyonlu oynamaları normal tabi.

Kendi liglerinde liderin 10 puan gerisinde şu an 4. sıradalarmış.

Beyler suni cimde top oynamak cok zor ...demin icardinin roportajini izledim ..prime + (italya) dedigi aynen su.. onlar suni cimde oynamayi aliskanlik haline getirmisler iyi biliyorlar ,bizim paslarimiz ya cok hizli yada yavas gitti .alisik olmadigimiz saha vardi dedi...istanbulda 3 leriz bunlari

Bir aralar hoca iyi TD.kötü,TD.iyi hoca kötü.
Geldiğimiz noktada takımda etkili ve rakibi korkutan futbolcular var hoca kocaman bir soru işareti?Ben şahsen rakipten çok Okan buruk'tan nasıl bir kadro çıkartacak ve oyunun bizim açımızdan iyi gitmediği durumlarda yapacağı bir hamle yok.Hamleyi yapan İcardi olmasa hepimiz biteriz,bittiğimiz an o andır.

çok iyi tempo yaptılar

mesela bu tempo ile fbyide kevgire çevirirlerdi. ama fbde kerem-yunus berkan gibi top kaybı uzmanları yok baskıyı kırabilirdi duruma göre
Bence biz Twente'yi FB de bunları çekse, biz Twente'yi daha kolay geçerdik FB de aynı bizim gibi bunlara karşı epey zorlanırdı.

Yalnız Molde evet hazır bir takım, ligleri sezon ortasını geçmiş, güçlü ve iyi bir takimdaşlık sergiliyorlar. Ama bu skor bir mucize resmen, futbol bu yüzden çok güzel. Ekibimiz daha iyiye gidecektir, gelen eleştiriler çok normal.

-Berkan tercihi artık can sıkmakta, kaptırdığı toplarin haddi hesabı yok. Gol attığı için değil, elimde Berkan Mitçö varsa 100 kere Mitçö'yü tercih ederdim.

-Keza Yunus olumlu oynasa da çok fazla açık verdik kanadında. Beğenenler olacaktır skor katkısı sebebiyle, ben tutmadım.

-Sergio ve Mertens bu fizik kaliteleri ile ciddi şekilde kulübe adayı. Berkanın odunluğu da eklenince orta sahayı tamamen verdik adamlara.

Hocanın bu evlatçılıktan vaz geçmesi lazım artık, Zaha - Ziyech - Tete acilen hazır olmak zorunda. Ki Tete'nin hazır olmadığını idda edecek kimse yoktur heralde. Kabak tadı veriyor bu tercihler, İcardi'ye dua etsin yatsın kalksın hoca.

En sevindiğim şey artık şu suni çim belasından da kurtulmamız, illa ki topçuların kötü oyununda bu da bir sebeptir burası da ayrı.

Tete ne kadar topçu ise K.

Garip bir şekilde, eksik kadro ile fizik gücü yüksek, suni çime alışmış bir rakibe karşı, taşak geçerek aldığımız bir maçtan sonra bile galibiyette üzülüp haketmedik diyen bir takım tipler var.
Kim bunlar arkadaş?
Ne oldukları açık ve net belli üstad.

Abi yalnız İcardi'nin attığı gol, o topa o açıdan gelişine nasıl öyle vurabilirsin be adam :asd:

Ve son golde topu omzuyla önüne alışı... O nasıl bir top kontrolüdür. Arkanda gözün mü var bir de Midtsjö'yü gördün de hemen asistini yaptın. Abi bize neler izletiyor bu adam ya.

İyiler:.

- Icardi
- Muslera
- İlk yarı Yunus
- Son 10dk'daki oyunu tutabilen orta saha kurgusu (biraz da rakip yoruldu tabi, Kaan'ın payı da var bunda ama tek başına yazacak kadar da etkili değildi)
- Sahadaki süresine oranla Tete

Kötüler:

- Kerem A. (bu sefer aşırı top kaybedecek kadar sahada görülmedi, topla buluşmadı bile)
- Angelino (defansif zaafları zaten onun standardı ama çok da top kaybetti bugün)
- Boey (bence bu rakibin 2-3 kişilik ataklarına karşı yeterince yardım alamamasından kaynaklı ama yoruldukça bireysel hatalar da başladı)
- Berkan (6 numarada olmuyor, oyun kuramıyor, riskli attığı her pas rakip kontraya dönüşüyor)
- Nelsson-Abdülkerim (Nelsson top kayıpları daha çok göze batsa da defansif anlamda ikisi de kötüydü. Rakipler bu işte spesyalist olunca kafa toplarında zorlandılar, kalecinin attığı toptan adam kaçırıp pozisyon verdik, araya dalışları takip edemedik. Çok da yük bindi tabi sırf kendi hataları değil)
- Sergio (yine kayıptı)
- Mertens (bu sezonki en kötü maçı olabilir, olumlu hareketi yok ve çok kritik bir golü de kaçırdı)
- Demirbay (son 10dk falan oluşan orta saha kurgusunda toparladı ama ilk girdiğinde cidden hiç katkısı olmadı, hem temposuz hem de beceriksiz göründü)

icardi yunusa pas atınca tepki vermiş okan icardiye

icardide maç sonu okana sinirlenip içeri girmiş
Okan sen kimsinki İcardiye tepki veriyorsun, yat kalk adamın ayağını öp, sayesinde o koltukta oturuyorsun, yani sabrımızı sınama, namlunun ucundasın

Geri
Üst Alt