Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.259
- 70.480
- 4.918
Göte başa çarpan top önlerinde kalıyor. Çıldırdım anasını satayım.ne bela bir ekipti yaw. köpek gibi basıyorlar. her şişirdikleri rastgele top pozisyon oluyor. ucuz yırttık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göte başa çarpan top önlerinde kalıyor. Çıldırdım anasını satayım.ne bela bir ekipti yaw. köpek gibi basıyorlar. her şişirdikleri rastgele top pozisyon oluyor. ucuz yırttık
Bitmeyiz yarın bavulunu eline verir yollar Erden başkan.
Hayır adamlar doğru alan paylaşımı yapıyor. Mütevazi bile olsalar güzel bir futbol rutini yakalamışlar.Göte başa çarpan top önlerinde kalıyor. Çıldırdım anasını satayım.
Daha tam yirtmadik renktasne bela bir ekipti yaw. köpek gibi basıyorlar. her şişirdikleri rastgele top pozisyon oluyor. ucuz yırttık
Çok zor geçecek çok. Özellikle ekstra fizik mücadele isteyen bir maç, Torreira yıktı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir iki kere olsa dediğine katılırım. Lakin en az altı yedi kere oldu.Hayır adamlar doğru alan paylaşımı yapıyor. Mütevazi bile olsalar güzel bir futbol rutini yakalamışlar.
suni çim yok. istanbul maçı da ertelendi. geçeriz her türlüDaha tam yirtmadik renktas
Rövansta her sey olabilir
Ha avantaji kaptik o dogru
Rövans icin beraberligi hemen imzalardim
Icardi aliyo indiriyo bos kaleye adamin onune birakiyo sonra gol Teteye yaziyo HeTete ye yazar
Abi cidden kollektif açıdan iyi bir takım MoldeBir iki kere olsa dediğine katılırım. Lakin en az altı yedi kere oldu.
Bu mac ertelenme muhabbetı nedır kacırmısım. Bu hafta mac yok mu? bır de herkesın mı sadece avrupa macı olanların mısuni çim yok. istanbul maçı da ertelendi. geçeriz her türlü
Yok be üstat ezer geçeriz, Torri var o maçta. Zerre şüphem yok.Maç 2 2 bitseydi rövanş %50 %50 di simdi %60 bize döndü ama isimiz hala kolay degil
Korkmayın yahu Rams parkta ezer geçeriz, Torri var o maçta.Daha tam yirtmadik renktas
Rövansta her sey olabilir
Ha avantaji kaptik o dogru
Rövans icin beraberligi hemen imzalardim
bu hafta sonu avrupa'da olan 4 takımın da maçı yokBu mac ertelenme muhabbetı nedır kacırmısım. Bu hafta mac yok mu? bır de herkesın mı sadece avrupa macı olanların mı