⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Rüyamda 3-1 kazanıyorduk. Tete 8.9 rating ile maçı tamamlıyordu. Ama ne hikmetse Luyindama oynayıp sövdürüyordu kendine yine defanstan çıkarken adam geçmeye falan çalışıyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben rüya gördüm Molde nin bir oyuncusu ortaladi onlarin forveti kafa atti top üst direkten kaleye gerdi. Spiker ve top aglarmizda dedi.

Rüyamda 3-1 kazanıyorduk. Tete 8.9 rating ile maçı tamamlıyordu. Ama ne hikmetse Luyindama oynayıp sövdürüyordu kendine yine defanstan çıkarken adam geçmeye falan çalışıyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben rüya gördüm Molde nin bir oyuncusu ortaladi onlarin forveti kafa atti top üst direkten kaleye gerdi. Spiker ve top aglarmizda dedi.
Rüyamda gördüm Yunus Akgün röveşata golü atıyordu.

Katsayı gelirinde Cim-Bom'un 9 hissesi garanti

Cim-Bom, katsayı gelirinde an itibarıyla 8 takımı geçmiş durumda ve gruplara kalması halinde en az 9 hisseyi cebine koyacak. Bunun karşılığı da 10 milyon 959 bin Euro.

11 katsayi + 15 gruplara kalma bedeli 26m (yayin vs hariç) miis.

Zaman geçmiyor ya bu küçük febe niye saat 20 de oynuyor biz 22 haksızlık.

Orhan Uluca'yı analiz ekibine mi alsa bizim kulüp. Adam baya iyi tespitler yapıyor rakiplerle ilgili.

oliveira berkan kerem mertens barış 5lisiyle bu maçı kazanmamız zor umarım g.t ederler beni

Galatasaray'ın baskın taraf olduğu, seyir zevki yüksek bir galibiyet bekliyorum.

- Angelinho her maç üzerine koyuyor, kanatlarla uyumu arttı.
- Kaan Ayhan skoru korumak için oyuna girecek bir joker hâline geldi, takıma güven kattı.
- Icardi açılmaya başladı, eski performansının da üstüne koyacak. Aidiyeti üst seviyede.
- Oliveira oyundan çıkarılmasının üzerine belli ki hırslandı ya da hatalarını gördü. Başarı yüzdesi yükseliyor.
- Bakambu giderek gole yaklaşmaya başladı, ceza sahasında topla buluşuyor sık sık. Şansını bugün kırabilir.

Gazamız mübarek olsun.

oliveira berkan kerem mertens barış 5lisiyle bu maçı kazanmamız zor umarım g.t ederler beni
Asıl bu beşliyle Molde'ye karşı galibiyet alabilirsin. Rakip hızlı ve dinamik. Bize burada ciğersiz oyuncu lazım, pas kalitesi yüksek olan değil. Berkan bu özelliği fazlasıyla kazanıyor. Kondisyonu çok yüksek, yorulmak bilmiyor.

Kerem ve Mertens'e bunu demeni mantıklı bulmadım şahsen. Bu ikisi gol yollarında çok katkısı olan oyuncular. Oliveira şu an muamma, iyi bir performans bekliyorum kendisinden. Oyundan çıkarılmayı kendine yedirememiş, ona göre oynuyor artık.

Asıl bu beşliyle Molde'ye karşı galibiyet alabilirsin. Rakip hızlı ve dinamik. Bize burada ciğersiz oyuncu lazım, pas kalitesi yüksek olan değil. Berkan bu özelliği fazlasıyla kazanıyor. Kondisyonu çok yüksek, yorulmak bilmiyor.

Kerem ve Mertens'e bunu demeni mantıklı bulmadım şahsen. Bu ikisi gol yollarında çok katkısı olan oyuncular. Oliveira şu an muamma, iyi bir performans bekliyorum kendisinden. Oyundan çıkarılmayı kendine yedirememiş, ona göre oynuyor artık.
insallah hocam ama molde iyi savunma yapacaktır açmak zor olacak

Son 10 Dakika Tete girip, Gol atsa...onun Gölü ile maçı kazansak ne manyak olurdu.

Geri
Üst Alt