Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.799
- 22.638
- 2.933
Adı aslan işi destan!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino ile hücum oyuncularımız arasında ping varMaç saatinde %80 yağmurlu gösteriyo.Angelinonun havadan ortalarına ihtiyacımız olacak gibi duruyor
Rüyamda 3-1 kazanıyorduk. Tete 8.9 rating ile maçı tamamlıyordu. Ama ne hikmetse Luyindama oynayıp sövdürüyordu kendine yine defanstan çıkarken adam geçmeye falan çalışıyordu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben rüya gördüm Molde nin bir oyuncusu ortaladi onlarin forveti kafa atti top üst direkten kaleye gerdi. Spiker ve top aglarmizda dedi.
Rüyamda gördüm Yunus Akgün röveşata golü atıyordu.
futbolda icardi'si olan kazanırMaç nolur Vasfi abi?
Asıl bu beşliyle Molde'ye karşı galibiyet alabilirsin. Rakip hızlı ve dinamik. Bize burada ciğersiz oyuncu lazım, pas kalitesi yüksek olan değil. Berkan bu özelliği fazlasıyla kazanıyor. Kondisyonu çok yüksek, yorulmak bilmiyor.oliveira berkan kerem mertens barış 5lisiyle bu maçı kazanmamız zor umarım g.t ederler beni
insallah hocam ama molde iyi savunma yapacaktır açmak zor olacakAsıl bu beşliyle Molde'ye karşı galibiyet alabilirsin. Rakip hızlı ve dinamik. Bize burada ciğersiz oyuncu lazım, pas kalitesi yüksek olan değil. Berkan bu özelliği fazlasıyla kazanıyor. Kondisyonu çok yüksek, yorulmak bilmiyor.
Kerem ve Mertens'e bunu demeni mantıklı bulmadım şahsen. Bu ikisi gol yollarında çok katkısı olan oyuncular. Oliveira şu an muamma, iyi bir performans bekliyorum kendisinden. Oyundan çıkarılmayı kendine yedirememiş, ona göre oynuyor artık.