⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Beraberliğe oynayalım dicem de burada turu erkenden bitirirsek transferde gaza basma ihtimalimiz var. Bilemedim

resimlerde hali saha degil gibi bilemedim

Moldeyi de geçeriz de ondan sonrası kurtlar sofrası.
Bu oyunla orada varlık göstermemiz zor.
Ne zaman takım gibi oynayacağız?

Geçen seneki kadroyu bozmadık hatta güzel takviyeler yaptık diye sevindik ama oyun olarak hala gecen senin %50sinde bile değiliz.

Moldeyi de geçeriz de ondan sonrası kurtlar sofrası.
Bu oyunla orada varlık göstermemiz zor.
Ne zaman takım gibi oynayacağız?

Geçen seneki kadroyu bozmadık hatta güzel takviyeler yaptık diye sevindik ama oyun olarak hala gecen senin %50sinde bile değiliz.
Biz 2018’den beri aynı oyunu oynuyoruz. Yani hiçbir şey.

bu turda patlayabiliriz belli olmaz. takım güven vermiyor, teknik heyette aynı şekilde. İnşallah gruplara kalırız da kasaya para girer, gruplarda pek bi beklentim yok 3. olabilirsek güzel olur. taktik anlamında ucuz bi önde baskımız var, ligde ki dandirik takımlara yapıyoruz eyvallahta, o arena için yeterli değil. göreceğiz onu da ilerleyen zamanda hayırlısı

tur ortada

kadronda icardi olsun zaha olsun şu maçlara favori çıkama çok acı...

Lucas bir maç ile kalabilir kart cezası. Bu seride ihtiyaç duyduğumuz bir isim.

Normalde adamlarda bu kadro olsa tur için şansımız yok diye düşünürüz kadro bizde yine aynı şeyi düşünüyoruz niye acaba normal olanı yapabiliriz umarım

kapanmadiklari sürece sikinti yok

acik sekilde oynarlarsa rahat geceriz turu

bayi tutamazlar

Tur oranı: %51 M %49 GS !!1111

Bu farelerden korkuyorsaniz,

gercek avrupa takimlari gelince ne yapacaksiniz MERAK ediyorum..

En kotu berabere biter arenada yapistiririz..

İşin ucunda 25m euro var çekinmen gerekiyosa çekineceksin.Orta sahadaki en önemli adamımız yok zor oğlu zor maç.Beraberliğe yatıp ilerde barış alperle falan geçiş kovalamamız lazım

Torreira yok diye en azından bir beraberlik bile alamayacaksak kapatıp gidelim kulübü.

Geri
Üst Alt