⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Cogunuz olayi yanlis yorumluyorsunuz. Mesele kadro kalitesi olsa 99% biz geceriz zaten. Mesele takim top oynamiyor ve hazir degil

Karsida hazir ve hic izlemedim ama kesin bir sistemi olan takimdir. Korkanlarin cogu bu yuzden korkuyor ben dahil

Kaan-Kerem yapsak çok durgun olur orta alan. Bu maç özelinde biraz farklılaşıp Kaan-Berkan-Kerem D yapabiliriz.

İleride de Barış-Zaha-Icardi yapıp 4-3-3 oynayabiliriz. Ama Okan prensi Kerem’den vazgeçemez ki

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Demirbay Oliviera
Barış Mertens Zaha
Icardi

Midtsjo kaan/berkan orta sahası yapıp gol yemeyelim gerisini sami yende ss yeneriz

Bu arada s sport yayını kesin mi?
Başlıkta bir sıkıntı olabilir çünkü maçın daha günü belli değil

bizim içerde rahat maçımız yok. Hatay:4-0, kayseri:6-0, fener:3-0
başka hatırlamıyorum. Nedense içerde çok zorlanıyoruz.
O yüzden deplasmandan yine iyi skorla gelmemiz gerek. Berabere falan kalırsak bunlar bizi eler.

Muhtemelen dar bütçeli sınırlı kadro ve disiplinli takım oyunu vs doğaçlama kaotik futbol

seyredeceğiz.

Faroe adaları takımını zar zor eleyen takımı bir zahmet eleriz diyeceğim de bir halt oynadığımız yok.
Kağıt üzerinde zaten maçlar 5-0 falan bitmesi lazım antrenman maçı havasında.
Ama tabi müthiş bir uyumsuzluk var takımda ve ne oynadığımız belli değil.
Bu yüzden her sonuca açık maç bana göre. Karşımızda kendine göre hazır bir takım olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamlar 3-5-2 oynuyor orta sahayı 3lememiz lazım yoksa eziliriz orta sahada.Kaan veya Kerem D. kesin olmalı.

Kerem demirbay sergio mico bunlardan hangisi 11 olur bilmem ama hepsi En iyi oyununu oynamalı. Ilk maçta bitirelim sonra gündüzi gelir kerem.ile orta saha tamamlanır .

Korkarak ve rakibi çok tanımadan söylüyorum şok bir yenilgi alabiliriz... Bu sene 5 resmi maç oynadık maalesef halen çok kötüyüz tamam bazı oyuncular tutuk olabilir bazı oyuncular form tutmamış olabilir ama biz ciddi manada dağınık ve hatlar arası kopmuş bir takıma dönüşmüşüz ...

Yeneceğiz tabiki. Sıkışık fikstürden kaynaklı sakatlık, stres vs olmasın yeter.

S Sport Plus mu?
Rövanş da Tivibu Spor'da olur artık.

Bu takim bir an once ritim bulmasi lazim, Eylul Ekim beklersek, coktan elerler bizi. Bi zahmet bu takim artik ismiyle de Molde'yi elesin. Hizlanmamiz lazim Icardi, Zaha, Tete, defans vs hepsi tam kadro 3-4 mac oynamasi lazim. Sonra Kerem'in eline bakiyoruz filan

Geri
Üst Alt