- 1 Ağustos 2009
- 45.064
- 43.731
- 4.258
Kemalim Almanya zaten küçük Türkiye değil midir?Burda da öyle Onurum mesela SL yayin haklari DAZN da Bundesliga yayin haklari SKY da ama DAZN daha pahali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemalim Almanya zaten küçük Türkiye değil midir?Burda da öyle Onurum mesela SL yayin haklari DAZN da Bundesliga yayin haklari SKY da ama DAZN daha pahali.
Ben su an Nürnberg de kaliyorum sunu söyleyebilirim Nürnberg Türkiye yi kiskaniyrKemalim Almanya zaten küçük Türkiye değil midir?
günübirlik Azerbaycan'a gidip fta izlesek daha ucuza gelirMaçın Türkiye yayıncısı EXXEN, Azerbaycan yayıncısı ise CBC Sport.
Bundesligada cuma ve pazar maclarinin haklari DAZNdaBurda da öyle Onurum mesela SL yayin haklari DAZN da Bundesliga yayin haklari SKY da ama DAZN daha pahali.
Kudurun Kemalim kudurunBen su an Nürnberg de kaliyorum sunu söyleyebilirim Nürnberg Türkiye yi kiskaniyr
Sanırım 19 Eylül Salı günü itibariyle maçlar başlıyorMolde yi geçeriz herhalde ancak gruplara kadar takımın oturması lazım.
Yuh da bu maçlar buradan devam eder heralde220.90₺
EvetZanyolo yerine demirbay eklenmiş
Zaten senelik yerine 12 ay taahhüt olmadan aylık almak daha mantıklı 188 TL Avrupa'da devam edildiği süre boyunca alırsın bittiği zaman dondurursun.Şimdi de Exxen mi oldu yav.
Exxen in aylık paketi var mı?
Dene şimdidenAzeri kanalı telefondan izleyebilir miyiz acep.