⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Derhal bu leeds united faresi hakkinda aciklama yapilmali

Bu Hakem Galatasarayi sindirmek icin elinden geleni yapti..

Turk hakemlerine rahmet okuttu onun bunun cocugu !
bu herif cok rezil bir hakem ama bizim cücü gibi torpilli o yuzden kesemiyorlar

epl maclarında da özellıkle buyuk maclarda dogruyor

Rakibin ligi yarısını oynamasıyla adamların tüm planlarının apaçık işlemesi arasındaki ilişki nedir? Maçtan önce dandik youtuber analizcilerinin ne dediyse çıkması çok ilginç. Ya da biz kulübün analizcilerini çok büyütüyoruz. Bu takıma oliviera berkan ikilisiyle çıkmak intihar gibiydi, üzerine mertens de kötü olunca hezimet bile yakındı açıkcası. Rakip takımı tebrik ederim. Şu maçta orta sahasız çıkartan yönetimi de ayrıca tebrik ederim. 30milyon euroluk kumar oynanmaz.

Molde çok iyi takım, İcardi'siz geçmek mümkün değil! Okan Hoca geç de olsa müdahale etti ve maçı kırdık!Yine de İcardi İcardi İcardi! Yüzyılın santraforunu izliyor, şükürler olsun!

tete'yi seyredince gece 3'te brezilya liginde iddaa kovalayıp ulan bu topçu kimmiş diye bakılan maçları hatırladım. oyun zekası olan, kaliteli topçu. gruplarda umarım atl. madrid gibi pis takımlar düşmez.

Böyle maçlarda ne Oliveira ne Mertens ile çıkmamak lazım. Sl de bizi silkerler

2-1 galipken göz göre göre 2.golü yedik ya

Fener tutulmuş tavşan gibi izledi bizim hocamız da olmaz arkadaş böyle olmaz

Ben Boey de garip bir şekilde heyecan maçın stresini kaldiramama gibi bir şey hissettim
boeyin oldugu kanada orta sahamiz hic ugramadi. 2 pasta hem orta sahayi gectiler hem sergio ilerden donmedi. orta sahalarinda 2 kisi birde defans onune gelince boey iceri cekilmek zorunda kaldi. boeyin kanadinda 3 e 1 kaldik. adamlarda hizli ve guclu oldugundan hep uzun kosular atmak ve 3 kisi arasinda atmak zorunda kaldi. sasirmaya basladi.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın geneli olmasa bile bence savunma oyuncularımız rakibi küçümsedi. Bazı pozisyonlarda amatör futbolcu gibi dan dun atlayıp pozisyon hatası yaptılar.

Geri
Üst Alt