Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.973
- 11.442
- 1.223
Ayrıca bu takıma Ramos gelsin Nelsson baskıyı kaldıramıyor abi eli ayağına giriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu herif cok rezil bir hakem ama bizim cücü gibi torpilli o yuzden kesemiyorlarDerhal bu leeds united faresi hakkinda aciklama yapilmali
Bu Hakem Galatasarayi sindirmek icin elinden geleni yapti..
Turk hakemlerine rahmet okuttu onun bunun cocugu !
Reis icardi olmasa vallahi belki de bu maç gitmişti hocaicardi sal şu hocayı sen sal ki herkes salsın
kurtulalım bundan!!!!
maç sonu okana sinirlenmiş!
icardi sal şu hocayı sen sal ki herkes salsın
kurtulalım bundan!!!!
maç sonu okana sinirlenmiş!
Çok 2'ye 1 kaldı herkes yunus'u övüyor ama sachaya çok destek vermediBoeyin en kötü maci olabilir
Bugün anladık ki bu takıma talisca da lazım ramos da lazım +2 orta saha da lazım
boeyin oldugu kanada orta sahamiz hic ugramadi. 2 pasta hem orta sahayi gectiler hem sergio ilerden donmedi. orta sahalarinda 2 kisi birde defans onune gelince boey iceri cekilmek zorunda kaldi. boeyin kanadinda 3 e 1 kaldik. adamlarda hizli ve guclu oldugundan hep uzun kosular atmak ve 3 kisi arasinda atmak zorunda kaldi. sasirmaya basladi.Ben Boey de garip bir şekilde heyecan maçın stresini kaldiramama gibi bir şey hissettim
Hacamat etmek dedin zannettim, anladimDalga geçtiler manasında bişey işte renktaş