⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:1 | Molde 2-3 Galatasaray | MS | 23 Ağustos

Icardi aliyo indiriyo bos kaleye adamin onune birakiyo sonra gol Teteye yaziyo He
Tete kaç metreden attı
Barış indirdi
İcardi yamulmadı
Kuzeyli yuvarladı

İcardi bambaşka bişi yav zaten ,ona kitap falan yazmamız lazım şimdiden 😍

Tete nin oyun görüşüne dikkat çekem dedim 🤌

mahvetti herifler bizi yaw her açıdan, en büyük sebebi orta sahamızın direkt olmaması toreira ve yanına gelecek iyi bi 8’le bu durumlara düşmeyiz ama yine de hocanın kendisini sorgulaması gereken bi müsabaka
Torreira olsa da aynı olurdu herifler futbolun en basit versiyonunu oynuyor pas atabileceğin opsiyon oluştur, rakibi koştururken hızlıca atağa yönlendir.
Soldan atak yaparken rakibi sola çekip anında kanat değiştirip sağdan atak yapıyorlar, boeyi ordan oraya koşturup 3. adamı o bölgeye koşu attırıyorlar ve pozisyon oluyor.
O kadar basit mantıkla oynuyorlar ki doğru kapanan birebir oynayan hiçbir takıma pozisyona giremezler.

Bizde maşallah mal gibi top neredeyse oraya koşmaya çalıştık bir kişi alan savunması yapıp adm tutayım demedi. Demezsen 15 kere şut atarlar böyle. Şu takibin oynadığı oyunu oynamak yada kurguyu bozmak için torreira o bu şu mu lazım anlamıyorum.

Bu suni çimde gerçekten etkiliyor Zalgris maçında da oyuncular yavaştı gözükmüştü bizim sahada çok daha iyiydi. 2. maç Boey- Nelsson- Bardakçı- Kazımcan- Torreira- Oliveira- Kerem D.- Tete-Barış-İcardi gibi bir takım daha doğru olabilir.

iyi oyun olsaydı ve skoru alamasaydık bu denli tepki olmazdı

gecen yıl ilk haftalar iyioyun vardı skor alamıyorduk

simdi ise oyun namına hiçbirşey yok

Bi daha ne bu elemeleri yasamak istiyorum ne de herhangi bir kuzey takimi gormek istiyorum

2 aydir eleme oynuyoruz anasini sattimin ligine gidecez diye yeminle yaslandik

Rövanşta kanat savunmasına çözüm bulmamız şart. Adamlar dediğim gibi bir kanatta

- kanat beki
- o kanada yakın stoper
- merkezden o kanada yakın oyuncu
- iki santrafordan o kanada yakın olan

Bu dördünden 3'ünü falan aynı anda getirip sayısal üstünlükle sürekli arkaya sarktılar basit verkaçlarla. Özellikle presimizi bir şekilde geçtikleri an (veya biz hücumdayken dengesiz top kaybedince) bu şekilde çok rahat sarktılar oralara. Angelino'nun zaten defansı sınırlı ama Boey de yaşadı aynı zorluğu, tabi Boey bazen en azından koşup yetişip tekrar önüne geçiyor rakibin ama adamlar bir daha benzer üçgen kurup tekrar sarktı daha dar alanda bile...

Gerekirse biz de mi üçlü oynarız. Mertens'ten vazgeçer orta alanı güçlendirip kanatlara merkezden mi yardım getiririz. Presten biraz vazgeçip daha yerleşik ve güvenli mi oynarız. Beklerimizi veya en azından bir bekimizi çıkartmayalım mı deriz. Mutlaka bir çare lazım bu işe. Aynı oyunu oynarsak yine aynı şeyler tekrar eder...

Stresli maçtı .Hoca için çok gergin bir maçtı 32 milyon euro’luk.Jiç kolay değil ve telafisi yok takım henüz hazır değil yeni oyuncular yok .O yüzden hocaya çok yüklenmemek lazım.
Baskı altında Djokovic wembledon da alcaraza maç verdi.Üstüste 8. Wembledon ı olacaktı diğerinin kaybı yok olursa kazancı olacaktı.

Ram parkta ezeriz belki farklıda kazanırız zaten bunu istiyoruz
okan hoca doğru kadro kursun yeterki artık taraftar sadece
sonuç değil iyi oyun görmekte istiyor geleceğe umutla bakmak istiyoruz kısaca

Hadi hep beraber TFF ye şükranlarımızı sunalım, 3 gün sonraki maçı erteledikleri için!;)

Bazılarına zor gelecektir ama realite budur, hiç şakası yok heriflerin, halen de net alırız diyemiyorum; öyle yıldım maçı izlerken...

Ben rakibin bu kadar güçlü denilmesine de hiç katılmıyorum
Aradaki kalite farkı çok büyük
Hiç adamlardan ekstra bir hareket gördük mü
Ama gördüğümüz şuydu, basit ve takım oyunu oynayan bir ekip
Ve bence oyunlarıyla ezdiler
Çünkü biz tamamen taktiksiz ve tamamen yanlış kadro kurgusundaydık
Yunus-berkan hiçbir görevlerini yapmadılar ve böyle olacağını maçtan önce söyledim
Adamlar sağdan aktı resmen
Ortadan da yine berkan yüzünden deldiler
Önde yakalanınca da solu tercih ettiler çünkü Angelino önde ve Apo teke tekte yavaş kalıyor
Yunusun asisti de asist değil bence
O topa gelişine öyle vuracak kaç golcü var ki, orada Icardi şapkadan tavşan çıkardı
Büyük badireydi, umarım hoca akıllanır da atlatmışızdır
Yoksa rövanş çok daha fena olabilir

Hocanın tam olarak yapması gereken buydu. Mertensi çıkarıp Demirbayı almak hiçbir işe yaramadı ve yaramayacağıda belliydi.

2-2 olmadan onu yapsa biraz 2-1 tutsak maçı zaten rüzgar bize de dönebilirdi. Daha iyi skorla dönebilirdik. Ama şans yüzümüze güldü cidden üçüncüyü atamadılar ciddi pozisyonlara rağmen...

Geri
Üst Alt