⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

tapatalk_1649882000969.webp

Bizim resmi hesaptan çok Melih Akan'ı bekliyorum TSİ 00 maç gününde.

3’lü orta saha kurgusu ve taraftar gazlaması ile ilk maçta düştüğümüz durumlara düşmeyiz herhalde

muslera
boey nelsson abdül angelino
torreira sergio
tete mertens kerem
askinolayim

Ne zaman bu maç zor, rakip tehlikeli diye düşünsem, Icardi’nin bizde olduğu aklıma geliyor.
O yüzden endişeye mahal yok.

Geri dönen topları toplamada yine Molde'nin hücumunun güçlüğü olduğu taraf kanatları kapamada iş yapabilecek bir kadro. Sergio yerine Kerem D'nin oynama sebebi daha hızlı oynaması olabilir yada Oliveira'nın gitme durumu varsa o yüzden olabilir. Kötü kadro değil Mertens deplasmanda hiç yoktu gibi lakin hücum gücünde ve ön alan presinde bir gerileme olur Mertens olmadan. Barış denenebilir mi acaba 2. forvet olarak yada Kerem yerine kanatta.

barışın ikinci forvetliği fener maçı gibi bence de düşünülebilir

ama hoca bir yandan da top bizde istiyır belliki

demirbaya pek güvenmiyorum ismi çıktığından beri ama umarım yanıltır

barışın ikinci forvetliği fener maçı gibi bence de düşünülebilir

ama hoca bir yandan da top bizde istiyır belliki

demirbaya pek güvenmiyorum ismi çıktığından beri ama umarım yanıltır
Barış'ı istememin bir sebebi de yüksek vurduğumuzda ileride topu kafa ile defans arkasına sektirecek birinin olması 3. gol bu şekilde geldi ve Barış bu tarz topları kafayla iyi indiriyor ilk Fener maçında da tapmıştı sanırım. Molde defansı ağır olduğu için arkalarına sektirilen topların tehlikeya dönüşme ihtimali yüksek diye düşünüyorum. İleri 3'lü de Kerem yerine de olur mesela hem defansa yardıma gelir hem fiziksel olarak orayı iyice zorlar.

Şu maçı geçtik mi sonraki gün kura çekimi ve transfer heyecanı ve kasada garanti 30 milyon Euro.
Yarın gece 24:00’te her şey gönlümüzden geçtiği gibi olur inşallah

Yarın bu saatlerde gruplarda hangi takımlarla eşleşiceğimizin tatlı telaşını yaşamak dileğiyle vurup geçelim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tete 11 görmek mutlu eder. Rodop dedemde kadroda sürpriz olacak demiş gerçi dede bu sene formda değil.

Mitçö tercihini anlamadım gol için ödüllendirme mi yoksa kendi mi istedi adam molde düşmanı çıktı çünkü. hayırlısı olsun ben net bir skor bekliyorum. 4-0 falan

Geri
Üst Alt