- 31 Ağustos 2021
- 69.511
- 49.740
- 3.258
Bakambu yerine Kerem'i oynatır hoca.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakambu yerine Kerem'i oynatır hoca.
Kerem'in kaptırdığı toplar, geri dönüşlerde takımı zorluyor. Yunus-Kerem kanatları önceki maçta birçok zaafiyete neden olmuştu, hoca da gördü; Kerem'i erkenden çıkardı. Zaten dinamik bir takım değiliz ve hiç hazır durmuyoruz, karşımızda bu konuda çok zıt bir takım var ve geçen maçta kullanamadıkları şansları bu maçta kullanıp, ağır bir travmaya sebep olabilirler.Bakambu yerine Kerem'i oynatır hoca.
kaptırdığı toplar - basit pas hataları ve bazen icardiye top atma inadı yüzünden evet son zamanlarda hoşuma gitmeyen performans koysada hoca kesmeyecektir diye düşünüyorum.Kerem'in kaptırdığı toplar, geri dönüşlerde takımı zorluyor. Yunus-Kerem kanatları önceki maçta birçok zaafiyete neden olmuştu, hoca da gördü; Kerem'i erkenden çıkardı. Zaten dinamik bir takım değiliz ve hiç hazır durmuyoruz, karşımızda bu konuda çok zıt bir takım var ve geçen maçta kullanamadıkları şansları bu maçta kullanıp, ağır bir travmaya sebep olabilirler.
Bazen sürpriz performanslar verip şapkadan tavşan çıkarabiliyor, önlem alınması zor oyunculardan biri ancak kötü gününde de çekilmiyor hakikaten. Hocanın da prenslerinden biri, iyi veya kötü performans ayırt etmeksizin ilk sıraya yazıyor, 90 dakika oynatıyor. Önceki maçta vazgeçtiği inadı ve 3'lü sistemle ilgili söylemiyle bana ideal kurgu olarak bunu düşündürdü.kaptırdığı toplar - basit pas hataları ve bazen icardiye top atma inadı yüzünden evet son zamanlarda hoşuma gitmeyen performans koysada hoca kesmeyecektir diye düşünüyorum.
Böyle çıkarsak takım alışana kadar 30 dakikada 0-2 olabilir, kaan ayhan 11 olmaz
bravoekran başında olacağım