⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

2f7a404fb29a34b51a8210be17c5d6d12755638.jpg
Bakambu yerine Kerem'i oynatır hoca.

Bakambu yerine Kerem'i oynatır hoca.
Kerem'in kaptırdığı toplar, geri dönüşlerde takımı zorluyor. Yunus-Kerem kanatları önceki maçta birçok zaafiyete neden olmuştu, hoca da gördü; Kerem'i erkenden çıkardı. Zaten dinamik bir takım değiliz ve hiç hazır durmuyoruz, karşımızda bu konuda çok zıt bir takım var ve geçen maçta kullanamadıkları şansları bu maçta kullanıp, ağır bir travmaya sebep olabilirler.

Kerem'in kaptırdığı toplar, geri dönüşlerde takımı zorluyor. Yunus-Kerem kanatları önceki maçta birçok zaafiyete neden olmuştu, hoca da gördü; Kerem'i erkenden çıkardı. Zaten dinamik bir takım değiliz ve hiç hazır durmuyoruz, karşımızda bu konuda çok zıt bir takım var ve geçen maçta kullanamadıkları şansları bu maçta kullanıp, ağır bir travmaya sebep olabilirler.
kaptırdığı toplar - basit pas hataları ve bazen icardiye top atma inadı yüzünden evet son zamanlarda hoşuma gitmeyen performans koysada hoca kesmeyecektir diye düşünüyorum.

Tahmini 11

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Mitsö
Barış Mertens Kerem
Icardi​

kaptırdığı toplar - basit pas hataları ve bazen icardiye top atma inadı yüzünden evet son zamanlarda hoşuma gitmeyen performans koysada hoca kesmeyecektir diye düşünüyorum.
Bazen sürpriz performanslar verip şapkadan tavşan çıkarabiliyor, önlem alınması zor oyunculardan biri ancak kötü gününde de çekilmiyor hakikaten. Hocanın da prenslerinden biri, iyi veya kötü performans ayırt etmeksizin ilk sıraya yazıyor, 90 dakika oynatıyor. Önceki maçta vazgeçtiği inadı ve 3'lü sistemle ilgili söylemiyle bana ideal kurgu olarak bunu düşündürdü.

Ulan 23:30 da olsaydı keşke. İşte olduğum saatlerde maç bitecek. Allah kahretmesin böyle işi be!

İlk maçın özetini tekrar izledim .. Kerem ve Yunus defansif olarak yokmuş sahada bildiğin 9 kişi oynamış bu takım.. Bunların kaptırdığı toplar yüzünden otobana dönen kanatlardan bıktım usandım..

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Sergio Torreira
Tete Mertens Kerem
Icardi​

Geri dönen topları toplamada yine Molde'nin hücumunun güçlüğü olduğu taraf kanatları kapamada iş yapabilecek bir kadro. Sergio yerine Kerem D'nin oynama sebebi daha hızlı oynaması olabilir yada Oliveira'nın gitme durumu varsa o yüzden olabilir. Kötü kadro değil Mertens deplasmanda hiç yoktu gibi lakin hücum gücünde ve ön alan presinde bir gerileme olur Mertens olmadan. Barış denenebilir mi acaba 2. forvet olarak yada Kerem yerine kanatta.

Yakup'un verdigi onbirle cikarsak net eleniriz.

Geri
Üst Alt