⚽ ŞL 23/24 Play-Off M:2 | Galatasaray 2-1 Molde | MS | 29 Ağustos

Passo hesabımdan kendime ve arkadaşıma bilet aldım.arkadaşım başka birine devretmek istediğinde sistem müsade etmiyormuş.
Bu bilet işlerinden iyi anlayan cevaplayabilir mi?

Torreira’nın olması çok değerli sahipsiz topları edinme konusunda problemliydik geçen maç

Taraftar+ Torreira etkisi ile daha rahat maç olur inş
Maç rahat falan olmayacak.. deplasman golünün avantajının kalkması iyi oldu ama bizim açımızdan kötü oldu

Bu takımı ne yapıp ne edip sindirmemiz gerek

İlk yarida gol bulup direnclerini kirmaliyiz. Karsimizda cok disiplinli bi takim var. Mac 0-0 gittigi muddetce surekli tedirginlik yasariz. O yuzden maca sert baslayip gol bulmak lazim. Orta sahayi olabildiğince kapatmaliyiz. Torreira’nin oynamasi cok isimize yarayacak. Sag tarafta da Baris’i goruruz diye dusunuyorum. Mucadele gucu yuksek maclarda onu kullanmak lazim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Molde için henüz herşey bitmiş değil. Bir ihtimal yapabilir miyiz. ŞL'ye girip parayı alır mıyız diye hayal ediyorlar. Avantaj bizde. Dikkatli bir oyunla farka bile gidebiliriz.

İlk maç kadar pozisyon vermeyiz torreira var.2-0 skor beklentim.

Asla ilk maçtaki baskın futbolu oynayamazlar. Bir kere sahanın ebatı bile farklı. Fizikli takımlar için küçük saha avantajdır. Ayrıca sentetik zeminde oynamaya alışmışlar çim sahalarda iyi değiller. Taraftar da cabası.
Bir saçmalıklar dizisi olmaz ise ve tabii ki yeterince maça asılırsak ben de rahat geçeceğimizi düşünüyorum.

Molde ilk maçta bizi o halde bulmuşken bile 3 gol yemeyi başardı. Bir daha o halimizi zor bulurlar. Kendi sahamızda gerekeni yaparız.

Sanılanın aksine çok kolay geçecek maçtır. 4-0 alırız maçı.

Son 5 yılın en önemli maçı. Bu maçta ciddiyetsiz lakayt oynayan herhangi bir oyuncu olursa direkt tekme basılmalı kaba bölgesine bu işin şakası yok.

Tete de ilk maçta iyi sinyaller verdi. Şu maçta maksimum faydalanabiliriz inşallah

Geri
Üst Alt