ŞL 23/24 Son 16 M:1 | Kopenhag 1-3 Manchester City | MS | 13 Şubat | TV 8,5

city bu sezon hem şampiyonlar ligin hem prömiyer ligi kazaacaktır.

Seneye bu Kopenhag’ın sağ bekini almak lazım. Bizim maçlarda da çok iyiydi.
Kaç isterler acaba? Lakin kapalı oynuyorlar o yüzden geniş alanda da görmek lazım. Ben Senaya veya Gendrey'e daha sıcak bakarım şahsen fiziksel özellikleri yüzünden.

Acaba city e karsi nasil oynardik beyler ? Okan hocanin yer yuzunde hicbir takima karsi yenilmemek uzerine cikacagina inanmiyorum. Mutlaka bi plan yapar kazanmayi hayal ederdik ama bu adamlar yolun sonu. Harbi napardik merak ediyorum. Bassan basamazsin beklesen bekleyemezsin

Acaba city e karsi nasil oynardik beyler ? Okan hocanin yer yuzunde hicbir takima karsi yenilmemek uzerine cikacagina inanmiyorum. Mutlaka bi plan yapar kazanmayi hayal ederdik ama bu adamlar yolun sonu. Harbi napardik merak ediyorum. Bassan basamazsin beklesen bekleyemezsin

Kafa kafaya oynardık. Biz 3, onlar 4 pozisyona girerdi ve ilk yarı sonucu 0:3 olurdu.

lazio tur atlamış bayernle oynuyormuş way be

Ne yapabilirdik ki rdas oturup izlerdik yani futbolun da bir nirvanasi vardır 10 yiyecek halimiz yok

Şöyle bi düşündüm, Torreira 60'ta emekli oldu.

Bu mac city ile oynasak agücüne puan kaybederdik

Fb samp olurdu muhtemelen

Geri
Üst Alt