ŞL 24/25 2. Ön Eleme Turu M:1 | Lugano 3-4 Fenerbahçe | MS | 23 Temmuz

Lugano bireysel hataları yapmasa maçı 3-1 alabilirdi.2.golde dzeko 1 saatte geldi cezasahasina yahu🙂

Yedikleri goller ölçü olmaz arkadaşlar, benim nezdimde maç 0-4’tür
Morinyo defans zaafı vermeden özel taktiklerle 4 kez gelip 4 gol bulabiliyor rahatlıkla
Sezonun ilk maçı, hava sıcak, rakip lsezona erken başlamış, fener yedek takımla oynuyor, oyuncular daha kamp havasında, ayrıca defans işinin profıdur morünyo
Bunlara rağmen 4 gol atabildiği için rahatlıkla defansı biraz daha arttırabilir, belki 3’lüye dönebilir, bu seviyede her oyuncu rahatlıkla 3’lü sistemi oynayabilmeli zatem
En fazla 4 değil 3 atar ama gol yemeyecektir

Yedikleri goller ölçü olmaz arkadaşlar, benim nezdimde maç 0-4’tür
Morinyo defans zaafı vermeden özel taktiklerle 4 kez gelip 4 gol bulabiliyor rahatlıkla
Sezonun ilk maçı, hava sıcak, rakip lsezona erken başlamış, fener yedek takımla oynuyor, oyuncular daha kamp havasında, ayrıca defans işinin profıdur morünyo
Bunlara rağmen 4 gol atabildiği için rahatlıkla defansı biraz daha arttırabilir, belki 3’lüye dönebilir, bu seviyede her oyuncu rahatlıkla 3’lü sistemi oynayabilmeli zatem
En fazla 4 değil 3 atar ama gol yemeyecektir
Takım cacık

Kuzey takımı olsa görürdük farkı.

Ferdiyi satsalar keşke güçleri yarı yarıya azalır gerçi kalsa da birşey farketmez de çoğu defollarını kapatıyor

Takım cacık

Kuzey takımı olsa görürdük farkı.

Mirinyo toparlayacaktır, defansı biraz daha arttırsın yeter, ilk 11’ler de gelince tutulamaz olacaklardır, kaç kez gelirse o kadar atan bir fener görüyorum ufukta o yüzden çok gelmelerine de gerek olmayacaktır, defans da zaten morünyonun profluk alanı
Daha ne diyeyim, bi dur hemen ama aaaaa :)

Ferdiyi satsalar keşke güçleri yarı yarıya azalır gerçi kalsa da birşey farketmez de çoğu defollarını kapatıyor
o çocuk ciddi aptal bence ,vizyon yok belli para kazanma heveside yok belli fenerde nekadar alıyor bilmiyorum ama hayatını burada çürütüyor bir sakatlık yaşasa avrupada iyi takıma gitme ihtimalide kaybolur

o çocuk ciddi aptal bence ,vizyon yok belli para kazanma heveside yok belli fenerde nekadar alıyor bilmiyorum ama hayatını burada çürütüyor bir sakatlık yaşasa avrupada iyi takıma gitme ihtimalide kaybolur
Geçen sezon iyileşitirme yapılmıştı 1.7-2 milyon euro civarı kazanıyor olması lazım.

Feneri bilmem ama bizim başımızda bu beceriksiz, çapsız parazitler olduğu sürece şampiyon falan olamayız

bizim bellinzona sezon açılışı gibi oldu. sonları da benzer inşallah.

Maçı da izlemedim skoru da şimdi görüyorum.

Ama konuda 37 sayfa yorum yazıldığına göre yine Fener'i öve öve bitiremeyenler çıkmıştır herhalde

Bu skordan sonra iki stoper daha alirlar, bunlardan üc yiyen lillden kac yer?

Geri
Üst Alt