- 2 Temmuz 2011
- 140.100
- 60.189
- 5.628
Rakip salaktı ya daha cok10 şut 6 isabette 4 gol bulmuşlar.
Klasik Mourinho balı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakip salaktı ya daha cok10 şut 6 isabette 4 gol bulmuşlar.
Klasik Mourinho balı.
Takım cacıkYedikleri goller ölçü olmaz arkadaşlar, benim nezdimde maç 0-4’tür
Morinyo defans zaafı vermeden özel taktiklerle 4 kez gelip 4 gol bulabiliyor rahatlıkla
Sezonun ilk maçı, hava sıcak, rakip lsezona erken başlamış, fener yedek takımla oynuyor, oyuncular daha kamp havasında, ayrıca defans işinin profıdur morünyo
Bunlara rağmen 4 gol atabildiği için rahatlıkla defansı biraz daha arttırabilir, belki 3’lüye dönebilir, bu seviyede her oyuncu rahatlıkla 3’lü sistemi oynayabilmeli zatem
En fazla 4 değil 3 atar ama gol yemeyecektir
vasf bir dünya markası olmuş diyebilirizBizim Vasfinin akrabası olabilir mi ?
garip bir ekipAli Seda’ya ne demeli?
Sence ciddi mi yazdıklarındaTakım cacık
Kuzey takımı olsa görürdük farkı.
Takım cacık
Kuzey takımı olsa görürdük farkı.
o çocuk ciddi aptal bence ,vizyon yok belli para kazanma heveside yok belli fenerde nekadar alıyor bilmiyorum ama hayatını burada çürütüyor bir sakatlık yaşasa avrupada iyi takıma gitme ihtimalide kaybolurFerdiyi satsalar keşke güçleri yarı yarıya azalır gerçi kalsa da birşey farketmez de çoğu defollarını kapatıyor
Geçen sezon iyileşitirme yapılmıştı 1.7-2 milyon euro civarı kazanıyor olması lazım.o çocuk ciddi aptal bence ,vizyon yok belli para kazanma heveside yok belli fenerde nekadar alıyor bilmiyorum ama hayatını burada çürütüyor bir sakatlık yaşasa avrupada iyi takıma gitme ihtimalide kaybolur
AttılarIster misiniz olimpiyakos gibi şok 3 gol atsa lugano lol
Fark atamadılar ki, aksine Lugano için hala şans var. 4-3 avantajlı olabilir ama pek iyi de bir skor değil.Lille ye de fark atar bunlar havaya girmişler