- 1 Ağustos 2014
- 63.987
- 75.279
- 4.338
Spikerin bir şey olacakmış gibi heyecanlı heyecanlı anlatması ama hiçbir halt olmamasına patlamayan var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb nası ahbapYemin ederim prime Barça bile bir Mourinho takımına karşı bu kadar üstün topa sahip olma ile oynamamıştır. Bu şapkalı değişik bir hoca belli ki
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komşu kap kaçak indiriyor vallahafener alırda bu taraftarların hali komedi
Ceko yürüyor lakin takimida oynatıyor, önde press istiyorlarsa neseyri de öyle biri değil adam ceza sahası golcüsüCeko’nun önde yürümesi keşke forveti almasalardı dedirtiyor. Presi yapamıyorlar bundan dolayı. İyi ki Bats’ı almışız
Zemzem içiyordur şuanEagle hocam purosunu yakmıştır
Etrafımda f5 li arkadaşlarım vardı geldiği gün dedim ismail kartalı mumla ararsınız diyeHaziran ayında söylemiştim yine söylüyorum azizin gazıyla mouyu getirmek bu sene fenerin en büyük yanlışı oldu ,bunu bol bol hatirlatirim
İmza.5-0 oynayın diyen biri vardı dünkaloriferciyi mumla ararlar defanstan hücuma gidene kadar mevsim değişiyor SOKAN HOCAMIN DEĞERİNİ BİLİN
Hakkaten fenerin geçen sezon atletik diye düşündüğümüz topçularının çoğu depar bile atamaz halde. Ya dediğin gibi yükleme işi ya da geçen sezon bunlar mama yaptılar.Muhtemelen ağır yükleme yapıldığı için pek tempoları yok. Lugano şu rakibe karşı bile 4 gol yediğine yansın. Normal şartlarda bu fiziksel avantajı daha iyi kullanmaları gerekirdi. Çaki ve Krunic tercihi Lugano'nun işine gelmiş gibi duruyor
Yemin ederim prime Barça bile bir Mourinho takımına karşı bu kadar üstün topa sahip olma ile oynamamıştır. Bu şapkalı değişik bir hoca belli ki
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne çabuk karar veriyonuz abi daha lig başlamadı ya. Geçen sene oyewusi yerine düzgün bi oyuncu olsa ŞL gidemiyorduk. Molde maçlarını falan nasıl kazandığımızı unutmayın. Şuan konuşmak için çok erken bile değil.5-0 oynayın diyen biri vardı dünkaloriferciyi mumla ararlar defanstan hücuma gidene kadar mevsim değişiyor SOKAN HOCAMIN DEĞERİNİ BİLİN
Kesinlikle öyle iso kalsa bu sene daha iddialı olurlardı f5 bitmiş geçen seneki tempodan eser kalmamışİmza.
Zaten İsoyu kovduklarında sevinmiştim