Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.466
- 5.188
Mahmudu alır toreira yanına koyarım. Zanotti de sağ bekte olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılıyorum bu lugonoyu bizim takım kevgir ederdi adamlar zaten fizik olarak zayıf olduğu için çıkmıyorlar farkındaysan top yapıyolar devamlı f5 in fiziği rezil durumda kondisyonları hiç yoklugano fizik olarak kötü takım
molde bodo glimt gibi kuzey takımı olsa içinden geçerlerdi fenerin
20 milyonMahmudu alır toreira yanına koyarım. Zanotti de sağ bekte olur
Bak bizim aynı torrente geçişimiz gibi oldu mesela o sezon torrent yerine Fatih hoca devam etse barçayı elerdik bi anda çöktü bunlarda aynı şekilde ve cidden mou adla hücum oynayan bi hoca değil kontra kovalayan bi hoca ve bu f5 kadrosu kontra yapacak bir kadro değil takım hem çok yaşlı hemde bizim barış Kerem gibi zaha gibi ziyech gibi inceci adamları yolEleştirmek için erken diyen arkadaşlar şunu atlıyor, fenerin oturmuş oyun düzeni oturmuş kadrosunun içine etti mou yani bir takıma yapılacak en büyük kötülük, ki mou fatih hocadan bile.inatci adamdir
Al bendende o kadar sakatlık falan dememde ettiklerinin cezasınıda belasınıda çeksinler kıllarım kadar sevmiyorumumarım şöyle ismailin tadicin ya da ferdinin de bi çapraz sakatlıgını duyarız. kimse bana ayıp mayıp da demesin. az bile söylüyorum. umarım fredin de sakatlıgı ciddidir sezonu kapatır. iliklerime kadar her hücremle tiksiniyorum bu kulüpten.
Sahadaki oyun lugano 100 de 75 daha iyiLugano‘nun sansi var mi beyler
Heyecanlanalim mi

Yeni birini getirerek bunu yapmayi kesin kıldılar zaten mou yerine A gelseydi de dedigin olacaktı. Ben kendi oyununu kurmayıp böyle devam edelim diyen birini görmedim. Benzer tarzda biri gelmedigi noktada aynısı bizimde basımıza gelirdi.Eleştirmek için erken diyen arkadaşlar şunu atlıyor, fenerin oturmuş oyun düzeni oturmuş kadrosunun içine etti mou yani bir takıma yapılacak en büyük kötülük, ki mou fatih hocadan bile.inatci adamdir
Fenerin elinde mounun kafasındaki oyunu oynayacak oyuncu yok stoperleri düz kalas adamlar üçlü oynuyorsan bir pasör bir çakılı birde hızlı adamın olacakYeni birini getirerek bunu yapmayi kesin kıldılar zaten mou yerine A gelseydi de dedigin olacaktı. Ben kendi oyununu kurmayıp böyle devam edelim diyen birini görmedim. Benzer tarzda biri gelmedigi noktada aynısı bizimde basımıza gelirdi.