ŞL 24/25 3. Ön Eleme Turu M:1 | Lille 2-1 Fenerbahçe | MS | 6 Ağustos

Lille 2.yarıdaki oyunu korkuttu biraz baskıyı görünce dağıdılar ikinci maçta baskı yerlerse şu saçma sapan geriden çıkma olayını bırakmalılar ama bu seviyedeki hocalar geri adım atmıyor gol yesede

Ermeni bayraklari var tribünlerde, provokasyondan baska bisey degil. Fener icerde turu gecsin.

şimdi bunların bazıları lucescu dönemini bilmediği için kontröllü oyun falan çok matah bişey sanıyor değil ama yeri geldiğinde gaza basacan yeri geldiğinde frene hep fren hep fren olmaz

Mourinho 5 savunma hattı ile oynuyor. Yani Aykut kocaman gibi 1 tane atıp yatacak ve çoğu maçı tek farkla kazanacaklar ligde.
aynen bravo ,roma dönemini izlemiş birisi daha,5li savunma oynuyor iç sahada ise 3 4 3 oynatıyor genelde o yüzden iç sahada cok sürpriz puan kayıpları ve goller yzünden eleştiriler yemişti romada

stoper tandemi ile tahminim en az 2-3 ay daha oynayacak stoperlerin sürekli degistigini görecek kuşlar

Febe gol pozisyonunda sesi kapatmıştım, baktım gol 5 dk açmadım n'olur n'olmaz hala bağırıyordur diye. Kaçtı bir taraflarına neyse ki maç sonu.

Türk spor basını da Avrupa'daki en çok puan toplayan takım falan diye övüyorlar.
Her sene cl elenmesinde şamar oğlanına dönüyor niye katılamıyorum demiyorlar, sonra zimbru, sakso, garip garip takımları yenince havaya giriyorlar

Geri
Üst Alt