ŞL 24/25 3. Ön Eleme Turu M:1 | Lille 2-1 Fenerbahçe | MS | 6 Ağustos

bilinçli olabilir ,şu an bulamadım ama akbilde ucl oynarken röportajı vardı takımlarımın geç form tutması daha önemli ligin 2.yarılarında düşüş olmasını istemiyorum gibi birşeyler diyordu
bulursam paylasırım
ama ozamanlar canavar gibi 3lü ortasaha oynuyordu okan hocam korkmadan şimdiyse ortasaha görünce 3 harfli görmüş gibi oluyor
Sonradan açildık dediginiz zamandada ortalama üstüydü.Bugünkü lille bizden 4 5 kat daha eforlu takim.Çalişmayla alakali.

MrCraZy · 7dk
#1.037
Yillik 10 Milyon alan bir TD degil Tazminatida 20milyondur Mesela...
+1

Hakan Pehlivan · 7dk
#1.037
Aziz haini yüzünden. Kalktı morinyo diye karıştırdı ortalığı yoksa ne güzel arapla devam edecektik, arap bundan 10 kat iyiyd
Ahahaa uyanan kuşlar var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turu kaybettiler diyemeyiz 2-1 cokta kotu bir skor degil

Karikoyde uzatmalara tasiyabilirler. Biz kendi isimize bakalim. Bizim eleme beni cok korkutuyor

Spiker ertem şenerden daha itici olmaya doğru gidiyor.Kendisini tebrik ediyorum.

evet okan hocaya çakacam diye mounun kısır futbolunu övenleri piste alalım ,nasıl alan kapatmış nasıl kitlemiş lille yi fener

bizim izledigimiz macta lille adamları kacırıp duruyordu
luganoya da baya pozisyon verdiler, mourinho defansı ile ünlüdür ama bol pozisyon veriyorlar, bi tek ikinci yarı belli zamanlar lille yi kaleye yaklaştırmadılar,pres yaptılar o kadar

1 fark Lille’e yetmez
2 golü de defansa çarpan topla kontrpiyeden atabildiler
2. yarı baskı yiyince de golü yediler
İst.da oyunu daha geride kabul edecekler, topla çıkma hastalığı da sonları olur fener coştukça coşacaktır
Morinyo istediğini aldı

Krunic yerine Fred oynasa oyunun akıbeti farklı olurdu. Ekstra hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir adam için İsmail Hoca niye bu kadar ısrarcı olduysa?

Onun dışında FB yi tahminimden iyi buldum, fiziksel temaslarda daha üstündüler. Lille rövanşta 1-2 gol atamazsa turu geçmesi zor.

Fb yönetiminden UEFA 'ya maçları Türk hakemler yönetsin yoksa maçlara çıkmama kararı aldık.

Mou defans anlayışını takım üzerinde disipline edebilirse fb avrupada iyi işler yapabilir. Mücadeleci 1 takım goruntusu veriyorlar ve bugün fred yoktu. Fred bunlara kesinlikle seviye atlatan bir oyuncu. Bizim kesinlikle orta saha ve sol bek almamız lazım. Yoksa fb ile denk takım oluruz. Arayı açmamız lazım.

fenerbahçem yine formunda maşallah :red:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nesrin ve Maxim saman alevi gibi oyun içi istikrarı düşük oyuncular. Umarım ısrar eder bu isimlerde Mourinho.

Bence oynanan oyuna göre çok iyi skorla dönüyor Fener.

2. maçta 1 penaltı, bir korner derken salaktan alabilirler turu.

Lille muhtemelen 2. maç oyunu tutmaya çalışır ve gol yer hemen. Kendi oyunlarını oynasalar yenerler halbuki.
Madem varsayim yapiyoruz, ben de yapayim.

Lille ikinci mac kendi sahasinda bekler ve gecisten gol atar hemen.

Geri
Üst Alt