ŞL 24/25 ÇF M:1 | Bayern Münih 1-2 Inter | MS | 8 Nisan | tabii Spor

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
1733780061586.png

1712787150001.png
1712787152947.png
1730923098985.png

1741907404309.webp

2024-25 UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç
Bayern Münih - Inter
Allianz Arena
8 Nisan 2025 Salı
22:00
1741907357030.webp

Inter yorgun geliyor bu deplasmana. Parma deplasmanında büyük yara aldı.

Bayern döker bunları.

Oyununu Okan hocamdan çalan Inzaghi'nin işi bu sefer çok zor,
dua etsinler ki bizle oynamıyorlar.

nacizane gozlemimde ; inter - ligde parma macinda ^yorgunluk disinda , kendi eliyle altin degerinde 2 puan birakti .

sevgili @Ulaş Metin 'in dedigine de katiliyorum - inter de yorgunluk bariz belli ediyor.
alman takimlarinin fizik kon olarak skalalari belli oldugundan,
tarafim adina inter'in fizik kon durumunun bu eslesme de nasil reaksiyon verecegi ayri merak edilesi .

inter tarafinda ; hakan ve dimarco nun oyun ici geliskenleri macin olasi seyrini degistirebilir kanisindayim .
bayern de ise ; kane ,sane .

versuslar da ; - dumfries versus leroy sane - kanimca macin ^kilit eslmesmesi olur.

bayern ^evinde cl arenasinda uzun suredir yenilmiyor . 22 mac olmasi lazim .
inter hocasi ^simeone bugune dek 4 kez karsilastigi bayern'e karsi henuz galip gelemedi .
simeone'li inter'in en son oynadigi ^alman ^deplasmani -> bayer levarkusen'e bu sezon 1-0 yenildigini de not etmek gerekir . velhasil, alman deplasmanlari genelde zordur. inter icin bu sezon, bu durum durum bi tik daha cetrefilli gibi .

nacizane dusuncem ; bu eslesme de inter adina cift mac eleme usulu versuslar da , en iyi ihtimal - beraberlikle eve donup -rovans da isi bitirmek .

bayern'in ,
son donemde ^cl maclarin da -attigi son 15 golun- 12'sinin-> maclarin 2.yarilarinda gelmesi ilginc bir detay....

guzel mac olsun. hak eden kazansin .

saygi ve selamlar .

Bayern'de Musiala yok. İnter oyunu 0-0'a kitlemeye çalışacak kısır maç bekliyorum. Bayern kazanırsa 1-0 kazanır

Inter üzerinden yorgunluğu atabilmişse direnç gösterir ancak tempolarının Bayern'e yeteceğini düşünmüyorum.

sneijder'li cl finali aklıma geldi

TRTSpor bu maçı veriyor imiş.
dogru mac secilmis . @sevgili @Murat Saylak basliga trtspor eklenebilir .

maca tekrar donersek ;

onceki mesajim dan sonra italya kaynaklara maca dair goz attigimda, iki efsane nin yorumuna denk geldim. fabio capello ve iki takimda oynamis lothar matthaus. inter ozelinde ;

italyan efsane capello nun elestirisel yorumunda parma maci odak yapilmis buldum . 2-0 in rehaveti ve sonrasi geliskenleri 2-2 olmasi derken,
bu durumun / odagin kaymasi bayern macinda mutlak olmamasi gerektiginin altini cizmis . maci orta sahalar kazanir lafiyla da bitirmis yorumunu.
bu dedigi laf'a da katiliyorum. nacizane olarak defalarca demisligim olmustur. < - > gunumuz futbolunda maci orta sahalar kazanir/belirler.

capello ,rakibin kilit oyuncularina da onlem alinmasi gerektigini belirtmis. kiliit olarak ; ^konsantrasyon -kelimesini secmesi de onemli bir detay.

alman efsane lothar'in yorumunda , '' inter'in > bayern'e kendi yari sahasinda baski yapmasini onermesi '' dikkatimi ceken onemli detay oldu .
bi nevi oyunu her iki alanda da kendi insiyatifine kontrolune almasi gerektigini belirtmis-kazanma adina .
ki, eldeki kaliteli isimler ve tecrubeli ,oturmus oyunuyla inzaghi bu nuanslari uygulatabilecek taktiksen oldugunu da yorumda belirtmis .
kendisinin bu dediklerine katiliyorum elbette, ancak, bunu alman devinin evinde 90 dakika genelinde ne derece ve ne kadar yapabilirler - yoruma acik .

bayern de oyuncu olarak onemli eksikler var . inter de dumfries yok sanirim . iki takim genelinde toplam 9 oyuncu kart sinirinda .

son denklemde - macta ibre olarak ^ inter'i bi tik onde goruyorum .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar

Son düzenleme:
Bayern Munich XI: Urbig; Stanisic, Dier, Kim; Laimer, Goretzka, Kimmich, Guerreiro; Olise, Kane, Sané.

Inter XI: Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Çalhanoglu, Mkhitaryan, Carlos Augusto; Thuram, Lautaro Martínez.

Dimarco yedek. Dumfries kadroda yok. Inter için zor maç olacak.

Kane fena ıskaladı. Direkten dışarı %100 kaçtı.

martinez muthis forvet 3lü forvet için dünyada belkide en iyisi yaş olarak

epl takımları nasıl istemiyor ilginç

Geri
Üst Alt