TRTSpor bu maçı veriyor imiş.
dogru mac secilmis . @sevgili
@Murat Saylak basliga trtspor eklenebilir .
maca tekrar donersek ;
onceki mesajim dan sonra italya kaynaklara maca dair goz attigimda, iki efsane nin yorumuna denk geldim. fabio capello ve iki takimda oynamis lothar matthaus. inter ozelinde ;
italyan efsane capello nun elestirisel yorumunda parma maci odak yapilmis buldum . 2-0 in rehaveti ve sonrasi geliskenleri 2-2 olmasi derken,
bu durumun / odagin kaymasi bayern macinda mutlak olmamasi gerektiginin altini cizmis . maci orta sahalar kazanir lafiyla da bitirmis yorumunu.
bu dedigi laf'a da katiliyorum. nacizane olarak defalarca demisligim olmustur. < - > gunumuz futbolunda maci orta sahalar kazanir/belirler.
capello ,rakibin kilit oyuncularina da onlem alinmasi gerektigini belirtmis. kiliit olarak ; ^konsantrasyon -kelimesini secmesi de onemli bir detay.
alman efsane lothar'in yorumunda , '' inter'in > bayern'e kendi yari sahasinda baski yapmasini onermesi '' dikkatimi ceken onemli detay oldu .
bi nevi oyunu her iki alanda da kendi insiyatifine kontrolune almasi gerektigini belirtmis-kazanma adina .
ki, eldeki kaliteli isimler ve tecrubeli ,oturmus oyunuyla inzaghi bu nuanslari uygulatabilecek taktiksen oldugunu da yorumda belirtmis .
kendisinin bu dediklerine katiliyorum elbette, ancak, bunu alman devinin evinde 90 dakika genelinde ne derece ve ne kadar yapabilirler - yoruma acik .
bayern de oyuncu olarak onemli eksikler var . inter de dumfries yok sanirim . iki takim genelinde toplam 9 oyuncu kart sinirinda .
son denklemde - macta ibre olarak ^ inter'i bi tik onde goruyorum .
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli ,
@Murat Durmaz
saygi ve selamlar