ŞL 24/25 Final | PSG 5-0 Inter | MS | 31 Mayıs | TRT 1

PSG ligi erkenden bitirince final maçlarında diri kalabildi. Inter son haftaya kadar nefes nefes yarış verdi. Daha çok yıprandı bu sezon.

Son düzenleme:
1000126604.webp

Oh be 1 yas fazla soyluyormusum meger sağolun renkdaslar genclestim

O değilde bu yeni yetme dünya yıldızlarının tipi bana hep aynı geliyor ya, yamal, doue, musiala felan çok benziyorlar birbirlerine

O değilde bu yeni yetme dünya yıldızlarının tipi bana hep aynı geliyor ya, yamal, doue, musiala felan çok benziyorlar birbirlerine
sende var mı böyle topçu yok. Yunus Akgün'ün maaşına laf eder bizimkilerde. Aynı kalite topçuyu parayla sanki alabilecekmişiz gibi.

PSG’nin her oyuncusu bireysel olarak İnter’e teke tekte ağır basıyor
Bu takımla önümüzdeki sene de Şampiyonlar Ligi’ni alır
Vitinha, Joao Neves ve Fabian Ruiz orta sahası olan bir takım zaten herkese karşı her zaman favori

kanaatimce , kafaca rahat inter'in fizik kon olarak -dusmemesi kaydiyla- sansi daha yuksek .

italya da lig yaris sona erdi . inter bu durumu ivedi sekilde geride birakip onune , bir diger deyisle buyuk finale konsantrasyonu vermeli . kendilerine dair nacizane yorumlarimi takip edenler bilir -diri ve moralli motive bir inter- her takimi yener gorusundeyimdir . goreceli elbette.

psg , intere kiyasla hem mental ,hem fizik/kon vs olarak -her anlamda- buyuk finale rahat geliyor .
her ne kadar yarin yerel kupada finale cikacak olsalar da , genel bir rahatlik ve takimin fizik/kon olarak intere kiyasla daha onde oldugunu gozlemliyorum .

<-dolayisiyla ->

ince detaylar belki maci bir yerden alip diger tarafa goturebilir .

iki takimin da kompakt ve gozel hos gelen bir sistemleri var . iyi teknik adamlar tarafindan yonetiliyor.
dolayisiyla bu yonden dengeli bir versus olacagini dusunuyoruum .

inter en son 2010 da kazanmisti . en yakin finali 2022-23 de ise basaramadi .

psg 2019-00 de basaramadi . 70lerden bugune olan seruvenlerini cl kupasi ile taclandirmak kronolojik baglamda bold adim olur kendi ozelinde .

buyuk finale daha sure var , 11'lere ve genel grunume daha sonra deginmeyi dusunuyrum .

saygi ve selamlar .
Suat abi daha kaç kişinin yuvasını yıkacaksın?!?!?

verdiğin tahminler hep falso insanlar yaşına hürmet edip yüz binlerce lirayı söylediğin takımlara basıyor.

maalesef devrin kapandı forumun ömer üründülü gibi sadece milli maçlarda boy göstermelisin.

Geri
Üst Alt