Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabii ki 36 olmuyor.2026 ‘nın Ekim ayında net 36 oluyor.36 olmuyor ama değil mi ?
Kral hareket. Bravo psg taraftarina
Sen niye ilkayı 36 yaptın işte onu diyoruz. Olay basit mevcut yıldan doğum yılını çıkar eşittir yaşTabii ki 36 olmuyor.2026 ‘nın Ekim ayında net 36 oluyor.
sende var mı böyle topçu yok. Yunus Akgün'ün maaşına laf eder bizimkilerde. Aynı kalite topçuyu parayla sanki alabilecekmişiz gibi.O değilde bu yeni yetme dünya yıldızlarının tipi bana hep aynı geliyor ya, yamal, doue, musiala felan çok benziyorlar birbirlerine
Arada oluyo böyle
Niye bu kadar seviyoruz,zaman harcıyoruz,üzülüyoruz,seviniyoruz çok anlamsız aslında
Suat abi daha kaç kişinin yuvasını yıkacaksın?!?!?kanaatimce , kafaca rahat inter'in fizik kon olarak -dusmemesi kaydiyla- sansi daha yuksek .
italya da lig yaris sona erdi . inter bu durumu ivedi sekilde geride birakip onune , bir diger deyisle buyuk finale konsantrasyonu vermeli . kendilerine dair nacizane yorumlarimi takip edenler bilir -diri ve moralli motive bir inter- her takimi yener gorusundeyimdir . goreceli elbette.
psg , intere kiyasla hem mental ,hem fizik/kon vs olarak -her anlamda- buyuk finale rahat geliyor .
her ne kadar yarin yerel kupada finale cikacak olsalar da , genel bir rahatlik ve takimin fizik/kon olarak intere kiyasla daha onde oldugunu gozlemliyorum .
<-dolayisiyla ->
ince detaylar belki maci bir yerden alip diger tarafa goturebilir .
iki takimin da kompakt ve gozel hos gelen bir sistemleri var . iyi teknik adamlar tarafindan yonetiliyor.
dolayisiyla bu yonden dengeli bir versus olacagini dusunuyoruum .
inter en son 2010 da kazanmisti . en yakin finali 2022-23 de ise basaramadi .
psg 2019-00 de basaramadi . 70lerden bugune olan seruvenlerini cl kupasi ile taclandirmak kronolojik baglamda bold adim olur kendi ozelinde .
buyuk finale daha sure var , 11'lere ve genel grunume daha sonra deginmeyi dusunuyrum .
saygi ve selamlar .
Usta ne alakası var ya ben başka bireyden bahsediyorumsende var mı böyle topçu yok. Yunus Akgün'ün maaşına laf eder bizimkilerde. Aynı kalite topçuyu parayla sanki alabilecekmişiz gibi.