Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.636
- 6.580
- 648
ozellikle 30+yas isimlerle net ayrilmalilar . digerleri arasindan kimileri de transfer icin ayrilir gibi, misal bastoni epl den bayagidir istekliler.İnter kadroyu komple dağıtır bu sonuçtan sonra.
barella da keza .
hakan'in rot'u > asllani yetersiz bulundugu icin kiraya veya satisi olur . hakan bu sezon devam eder, ki,yerine hirvat genc cok caglam bir yetenegi ligin ortasinda aldilar, cok tuttugum bir yetenektir, listemden vaktinde yazmistim,, hatta sevgili @Aras Şimşek 'le hirvat yeteneklerle ilgili basliklardan birinde muhabbetini etmistik, bu ismi yazdigimi hatirliyorum .
basa donersek ,
sampi kadro , cl finale cikmis kadro ,normal sartlar da ilerlemesi gerekir denilir , goreceli olsa da .
ancak, inter icin bunu demek tarafim adina cok cok zor. kita nin en *yasli takimi inter . bu surdurulebilir degildi , gecen sezonda bu durumu yasadilar , bu sezon daha sert yasadilar tum kulvarlar da ...
<- gelinen durum tarafim adina surpriz olmadi . ust uste tum kulvarlari kaybettiler ->
< * > sezon boyu 11 de ; sommer 36 , acerbi 37 , darmian 35 , mikhi 36 , bizim hakan 31 ,,,,
rotasyondaki ; zielinski 31 ,
de vrj 33 , arnautovic 36 , taremi 32 ilk aklima gelenler .
ustte yazdigim detaylar salt bu final ozelinde degil, genel bir tespittir inter ozelinde .
ve elbette, bu isimlerin belki bir tanesi(hakan),
bi ihtimal rot'u zielinski disindakiler yeni sezonda yer almazlar diye dusunuyorum . hoca da zaten ayrilacagi gunler oncesinden yazildi cizildi . oldu da ayrildi , yerine fabregas dusunulen isimler arasinda . gasperini'yi elden kacirdilar.
basliga bu sefer genel donersek ;
bu arada inzaghi karizmayi sarsti bu skorla .
kupayi kazanan psg ozelinde ise ;
psg nin -bu sezonun 2.yarisi baslar baslamaz muthis bir form cikisi vardi - , bu durum tum kulvarlar da skora ve oyuna yansiyordu . intere nazaran ^her anlamda hazir geldiler finale.... ki, finalden bagimsiz, psg maclari konularinda ozellikle hocaya dair bold vurgu yaptigimda > dogru kadroyu dogru oyunu psg adina bulusturdugu icin takdir ediyordum .
son olarak -
kendileriyle oynadigimiz ^96~ daki macimiz dahil o yillardan bugune takip ettigim psg takimini genel anlamda pek sempatik bulmam.......
sadece mevcut ^teknik adamlari icin mutlu oldum .
tum bunlar goreceli elbette .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
Bu arada Psg bizi her şekilde döverde hocamızın bunu çok daha kolay olmasını sağlayacağından emin gibiyim.