ŞL 24/25 Final | PSG 5-0 Inter | MS | 31 Mayıs | TRT 1

İnter kadroyu komple dağıtır bu sonuçtan sonra.
ozellikle 30+yas isimlerle net ayrilmalilar . digerleri arasindan kimileri de transfer icin ayrilir gibi, misal bastoni epl den bayagidir istekliler.
barella da keza .
hakan'in rot'u > asllani yetersiz bulundugu icin kiraya veya satisi olur . hakan bu sezon devam eder, ki,yerine hirvat genc cok caglam bir yetenegi ligin ortasinda aldilar, cok tuttugum bir yetenektir, listemden vaktinde yazmistim,, hatta sevgili @Aras Şimşek 'le hirvat yeteneklerle ilgili basliklardan birinde muhabbetini etmistik, bu ismi yazdigimi hatirliyorum .

basa donersek ,
sampi kadro , cl finale cikmis kadro ,normal sartlar da ilerlemesi gerekir denilir , goreceli olsa da .
ancak, inter icin bunu demek tarafim adina cok cok zor. kita nin en *yasli takimi inter . bu surdurulebilir degildi , gecen sezonda bu durumu yasadilar , bu sezon daha sert yasadilar tum kulvarlar da ...

<- gelinen durum tarafim adina surpriz olmadi . ust uste tum kulvarlari kaybettiler ->

< * > sezon boyu 11 de ; sommer 36 , acerbi 37 , darmian 35 , mikhi 36 , bizim hakan 31 ,,,,
rotasyondaki ; zielinski 31 ,
de vrj 33 , arnautovic 36 , taremi 32 ilk aklima gelenler .

ustte yazdigim detaylar salt bu final ozelinde degil, genel bir tespittir inter ozelinde .

ve elbette, bu isimlerin belki bir tanesi(hakan),
bi ihtimal rot'u zielinski disindakiler yeni sezonda yer almazlar diye dusunuyorum . hoca da zaten ayrilacagi gunler oncesinden yazildi cizildi . oldu da ayrildi , yerine fabregas dusunulen isimler arasinda . gasperini'yi elden kacirdilar.

basliga bu sefer genel donersek ;

bu arada inzaghi karizmayi sarsti bu skorla .

kupayi kazanan psg ozelinde ise ;
psg nin -bu sezonun 2.yarisi baslar baslamaz muthis bir form cikisi vardi - , bu durum tum kulvarlar da skora ve oyuna yansiyordu . intere nazaran ^her anlamda hazir geldiler finale.... ki, finalden bagimsiz, psg maclari konularinda ozellikle hocaya dair bold vurgu yaptigimda > dogru kadroyu dogru oyunu psg adina bulusturdugu icin takdir ediyordum .

son olarak -
kendileriyle oynadigimiz ^96~ daki macimiz dahil o yillardan bugune takip ettigim psg takimini genel anlamda pek sempatik bulmam.......

sadece mevcut ^teknik adamlari icin mutlu oldum .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

CL'de şu PSG'yi çekelim de bi futbol dersi verelim arenada
Hoca önde top yekün basmaya çalısır yine vitinha ile neves 2 pasla , dripling ile kırarlar baskıyı 30 dakika da 3 lük olur acırlarsa 4-0/1 acımazlarsa 6-0/1 biter niye şimdi çagrıyorsun herifleri yav durduk yere

Elbappe, Messi ve Yataşmar olmadan tarih yazdılar. Enrique artık kendini herkese kanıtlamış elit hocadır

PSGli oyuncular biraz daha iyi günlerinde olsa Beşiktaş’ın rekoru final maçında kırılacaktı.

Adamlar kale dibinden kaç tane kaçırdılar sayamadım. Hakkı 10-0 idi maçın.

oğlum fb ile aynı yolda yürüyenin yüzü güler mi beter olun

Şiir gibi futbol ve neticesinde skorun kralı.Alinacak çok ders var.Kaleye direkt bu kadar güzel nasıl gidilirden başlayıp sürüp giden.Sagolsun İnterde Okadar çanak tuttuki.İlk defa bir final maçında bukadar aciz bir takım hüviyetine bürünmüştü resmen.Yalniz Doue nasıl bir futbolcu öyle.?Umarım GS mizde buna yakın futbol oynar.

TM skriniara psgnin kupalari eklemis galiba :))

Inter,

Yılbaşında İtalya Süper kupasını kaybetti, sonra Milan'a İtalya kupasında elendi, geçen hafta ligi kaybetti,

bunu da kaybederlerse fecaat bir sezon olur.
Uçan kaçan Inter sezonu 4'te 0 ile bitirir.

Mal İnzagi defol.

Maçın ilk dakikasından 5-0 olana değin 1 dakika oyuna giremedi Inter,

iğrenç bir final oyunu, rezalet.

Taktik deha Enrique ile PSG yenilmez bir takım olmuş

İnzaghi istifa etmeli derhal

İnter kendi liginde bologna'ya falan eziliyor yeri geliyor lecce'den dayak yiyio iyi oldu bu ahrazlara sıkıcı futbolu realizm diye yutturmaya çalışıp dübürlerinden oldular

Hoca önde top yekün basmaya çalısır yine vitinha ile neves 2 pasla , dripling ile kırarlar baskıyı 30 dakika da 3 lük olur acırlarsa 4-0/1 acımazlarsa 6-0/1 biter niye şimdi çagrıyorsun herifleri yav durduk yere
hocamıza itimat edelim

üç senelik puan ortalaması ortada

Yıldızlarla olmuyor goygoyu yaptıkları takım

1748774429012.webp

Geri
Üst Alt