⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

1- Daha ilk maçından oynadığı sadece 25 dk. olmasına rağmen söyleyeyim bu Sara denen adamdan cacık olmaz
2- Okan hoca'dan hiç bi cacık olmaz.

Geçmiş olsun. Ucuz yırttık. Aslında pozisyon da bulduk ama şans işte bi türlü girmedi top kaleye. Ara ara iyi oynadık ama genel olarak bu oyun şampiyonluk için yeterli olmaz bence. Futbolcuların frekansı genel olarak düşüktü. Sanki zorla maça gelmişler gibi. Torreira ve Sanchez çok iyiydi.

Imkansiz gorunen mac dondu Allah yanimizda simdi takim biraz toparlanir

En cok davinson sona dogru dizini tuttu ona uzuldum umarim birseyi yoktur adam insanustu oynadi

Abdulkerim birebirde her top geldiginde yuregim agzima geldi heran hata yapacak gibi cok agir

Batshuayi bu yuzden aldik en iyi yaptigi olay
Bu sezon 4 5 mac alir rakipte alamaz

Saraya laf etmeyin adam can hiras macin icine girdi risk almadi dogal olarak bu tip seyirci baskisi altinda birsey yapamaz 11 basladiginda gorecegiz kalitesini

Bu ışık oyununu fikrini düşünüp ortaya koyan ve bu fikri beğenip hadi yapalım diyen kim varsa saygı ve sevgilerle anıyorum kendisini. Basın takip ediyor, dünya takip ediyor televizyondan ama bunları düşünebilecek kapasitede çalışanlara sahip değiliz. Stad içi güzel görünüyor olabilir ama işin diğer tarafını düşünmemek de ne bileyim. O maç sonlarından öyle güzel kareler çıkıyor ki yerli yabancı tüm basın kullanıyor o fotoğrafları, görüntüleri. Yeni transferin ilk üçlüsünü çektiriyor ama kimse bir şey göremedi.

Puan kaybetseydik, valla sinirden uyuyamazdim. Zaten tum yaz negatif gecti. Niyeyse icimi bir huzur kapladi 😁

Sara icin acele etmeye gerek yok. Yeter ki oynasin. Sasali baslangiclara gerek yok.

Besiktas macindan sonra da soyledim. Bu takimin ihtiyaci Amrabat. 2-1'den sonra Hatay, 3 dkda 5 sut cekti. Ota saha SOS veriyor.

Ozlesmisiz Galatasaray

Geri
Üst Alt