⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Bayagi kacirdik zaten rakibin tek etkili hucumu gol oldu

Bu mac 5-0 dan sonra oynanmamis olsa bu kadar tepki olmazdi

5-0’in etkisiyle tepki büyüdü

Yoksa gercekten rahat 5 olacak macti ama 22/23 sezonu gibi bitiricilik sorunu yasadik

Yine direkten dönen topumuz var klasik
kısmen katılıyorum.

evet taraftarın üzerinde bjk maçının (ve hatta geçen sezonki fb maçının + hatta parma maçının) tad kaçıklığı var ve kendimize "acaba mı?" sorusunu soruyoruz bir süredir. oyuncuların da böyle bir skorun ardından favori olduğu bir iç saha maçında oynaması kolay değildi.

anadolu takımlarının kalitesi belli. gs en ölü hali ile bile maçları kazanacak kalitede. pozisyon da vermez. kontra verse bile anadolu takımları yüksek yüzde ile bitiremediğinden sorun olmaz vs vs.

ancak sorun şu ki, bireysel oyuncu kalitemizin yarısı kadar futbol oynamıyoruz malesef. 5 olacak maçtı düyoruz ama 2 tane %100lük pozisyonumuzun kahramanı stoperimiz davinson sanchez.

hocanın bu konuya acil el atması gerekiyor.

Son 2 senenin sampiyonuyuz yeni sezonun ilk maçında hatayi bildigin ezmisiz, tamamen sansizlik 5 olmamasi
Neyin elestirini yapayım

Konuşulması gereken konulardan biri de bu dün yine çok pozisyon kaçırdık ve bu 2 senedir böyle. Normalde pozisyonlara baktığımızda rahat geçmesi gereken bir maçtı dünkü maç ki ona rağmen bazı oyuncuların doymuşluğu, bencilliği falan dikkat çekti özellikle ilk yarıda. Geçen sene CL'de gruptan çıkamamamızın en büyük nedenlerinden biri de buydu. Bu kadar gol kaçırmamızın nedeni ne? Acaba pres oyunu yüzünden oyuncular fazla yoruluyor ve bu da son vuruşlarına mı yansıyor? Yoksa bitiricilikte genel oyuncu yapılarında mı sorun var?

İçimizdeki kötü hisleri salalım derim

Aykırı on X: “Kendine kulüp bul” diyen taraftara Wilfried Zaha'nın  tepkisi: “4 aylık bir sakatlığın ardından formumu yakalamam ve her hafta  gol atmaya başlamamın ardından tuhaf şekilde ocak ayından itibaren yedek  kulübesinde

Isimizi Cuma gununden halledince cok mutlu oluyorum..

Tum cuma aksami ve hafta sonu bana kaliyor..
Insanin stresslz bir sekilde sevisme sansi oluyor

Yoksa tum hafta sonu maci dusunuyorum oyle guzel olmuyor
Benim moralmanim hep yuksek olmali...
Tokmak şov

Herifler en az 8-10 kere 60m kosturdular bizi, topu aldiklari anda.

Pres yapmayi beceremiyoruz. Bu da oyun gucunu ciddi azaltiyor.

Bjkdan neden 5 yedigimizin de, bugun 3.52 gol ortalamasina ragmen neden oyundan memnun olunmadiginin da aciklamasi bu bence.

Konuşulması gereken konulardan biri de bu dün yine çok pozisyon kaçırdık ve bu 2 senedir böyle. Normalde pozisyonlara baktığımızda rahat geçmesi gereken bir maçtı dünkü maç ki ona rağmen bazı oyuncuların doymuşluğu, bencilliği falan dikkat çekti özellikle ilk yarıda. Geçen sene CL'de gruptan çıkamamamızın en büyük nedenlerinden biri de buydu. Bu kadar gol kaçırmamızın nedeni ne? Acaba pres oyunu yüzünden oyuncular fazla yoruluyor ve bu da son vuruşlarına mı yansıyor? Yoksa bitiricilikte genel oyuncu yapılarında mı sorun var?

Ataklar organize değil doğaçlama atak olduğundan, oyuncuların şut mu pas mı ne şekilde şut veya nasıl pas kararı son salise oluyor
Bu da tercih hatası veya kötü vuruş olarak yansıyor

Ataklar organize değil doğaçlama atak olduğundan, oyuncuların şut mu pas mı ne şekilde şut veya nasıl pas kararı son salise oluyor
Bu da tercih hatası veya kötü vuruş olarak yansıyor
Bana daha çok pres oyunundan dolayı aşırı efor harcanıyor ve bu da son vuruşlarına yansıyor gibi geliyor.

Geri
Üst Alt