⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

HUM hiç bir maçta olmayığ VAR da mı...

ads - fenerde emre malok mu daha 1de 1 mantığında (lille maçı öncesi aman sakat başlamayalımsı)

Avrupa şampiyonasından dönen futbolcular bile form tutamıyor malum, HUM sporcu bile değil. Yani fiziken sahaya çıkıp gerçekten ileri geri gidecek kondisyonu olmayabilir, bundan dolayı sadece VAR olarak atanmıştır.

Bugun ozelinde kazanalim yeter
Birde Jelert ve Saradan ciddi katkilar alalim oyun olarak beni mutlu etmeye yeter
En azindan sagbek bulduk 8 bulduk diyelim
Gerisi sorun degil ligte hersekil ilerleriz
Kerem ve Kohnden kurtulup 2 iyi adam alirsak birde orta saha eklersek tadindan yenmez tas gibi takim oluruz

Halı saha oyuncusu olan oyuncularımızdan küstah yorumlara güzel bir galibiyet bekliyoruz

Hali saha topcusu seviyesinde olan oyunculari savunanlar, olasi bir puan kaybinda (Allah korusun) umarim kafalarini kuma gommezler.

Halı saha oyuncusu dememek savunmak midir tartışılır küstahlık yapmamaktır evet o olur

Sana gore olmaya bilir, bana gore oyle. Kendi fikirlerinizi karsi tarafa empoze etmeye calismayin. Tek derdimiz Galatasaray. Ne A futbolcusu, ne de B. Nasil ki basarili olunca pohpohluyoruz, basarisiz olunca da elestirecegiz. Bazi futbolcularin Galatasaray seviyesinde olmadigini dusunuyorum, hali sahada trip atmayan topcular Galatasaray'da trip atiyor surekli. Yeter gina geldi.

Gs oyuncusu olmamak ayrı hali saha oyuncusu olmak ayrıdır. Bu kadar kolay kelimeler kullanilmamali

Hali saha oyuncusu demek bir hakaret degildir. Milyonlarca insan hali sahada top oynuyor, guldurmeyin adami. Takindigi tavir, sergiledigi oyun bana gore Galatasaray seviyesinde degildir. Neyse konuyu dagitmaya gerek yok.

Hali saha oyuncusu demek bir hakaret degildir. Milyonlarca insan hali sahada top oynuyor, guldurmeyin adami. Takindigi tavir, sergiledigi oyun bana gore Galatasaray seviyesinde degildir. Neyse konuyu dagitmaya gerek yok.
Gs seviyesinde olmayınca hali saha oyuncusu olmuyor hocam

Geri
Üst Alt