⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Icardı-Batshuayi yapardım kalanı aynı
Aynen öyle. İcardi yerine bats oynatsak şu maçta farklı kazanacağımiza yemin edebilirim ancak ispat edemiyorsun işte böyle bişeyin mümkün olmayacağını herkes biliyor. Bats dakika 75 te oyuna girer cift forvet zaldir zuldur oynarız yine.

sara olmayacaksa bats olacaksa icardi'nin oynamasında yanayım ben de. zaha yerine bay, sol beke de mecbur dubua görünüyor.

Batshuayi
Barış Sara Ziyech
Kaan Torreira
Berkan Davinson Nelsson Jelert
Muslera

Allah muhafaza bir maglubiyet olursa yanariz sezon basi fena bir kaosa duseriz.Bjk macinin oyle bitmesi cok kotu oldu.

Adam gibi oynayin alın şu maçı cocuklar uzmeyin bizi

sara ve jelert’ten birinin bile bırakın ilk 11 çıkmasını, maç kadrosuna alınırlarsa şükredin 🤣

Bu maçı kazanırız da takım içindeki sıkıntıları çözmek elzem bu sezon da anadolu takımları geçen sezonki gibi olur 3-4 tanesi hariç transfer yapan bile yok şimdiye kadar yani derbiler belirleyici olacak gibi derbilerde de kazanmak için sağlam bir orta saha ve beklere ihtiyaç var bu eksikler giderilmeli yoksa anadolu takımlarını yenmek yetmeyebilir

Takım kazara Hatay maçını kazanırsa 1 hafta izin verelim. Diğer maça antrenmansız çıkarız sorun olmaz.

Batshuayi
Zaha Mertens Baris
Sara Torreira
Kohn Davinson Nelson Jelert
Muslera

Sanchez Jelert ve Sara 11 çıkmazsa okan buruk derhal gönderilsin... yetti artık kapris ve inatlardan sıkıldık

Jelert mevzusunda oyuncunun ağrısı olmuş bence bilerek oynatmama durumu yok, ağrı durumu olmasa kupa maçında onbir olurdu bence. Şimdi 6 ağustos takımla çalışırsa olur yoksa yine olmaz ama Sara olur bence.

1-Kupada Beşiktaş maçında galibiyet alıp Hatay maçında mağlubiyet almak

2-Kupada Beşiktaş maçında mağlubiyet alıp Hatay maçında galibiyet almak

hangisi daha çok üzerdi

sanki hatayda maglubiyet lig acısından daha agır bir yara olur gibi

Jelert mevzusunda oyuncunun ağrısı olmuş bence bilerek oynatmama durumu yok, olsa kupa maçında onbir olurdu bence. Şimdi 6 ağustos takımla çalışırsa olur yoksa yine olmaz ama Sara olur bence.
Adam gibi planlama yapilsaydi ve oyuncu ilk kamp dönemine yetisseydi hem kupa da hemlig macinda hem de SL elemesinde rahatlikla oynardi.

Burda Okan hoca'yi da elestiriyorum gecen hafta yönetimi koruyordu bu konda.

Aglamasin o zaman

Geri
Üst Alt