⚽ SL 24/25 H:1 | Galatasaray 2-1 Hatayspor | MS | 9 Ağustos

Icardi
Kerem-Mertens-Baris
Toreyra-Demirbay
Köhn-Apo-Nelson-Kaan

Bir şey diyemiyorum hiç hazır değiliz umarım kazanır moralleniriz

Batshuayi
Barış Sara Ziyech
Torreira Kaan
Kohn Davinson Nelsson Jelert
Muslera

Bunlar çok iyi beslenmeye başlamış. Bir 5 de bunlardan yeriz o zaman.

hatayspor-da-kasar-ekmek-devri-bitti.jpg

Hataylı Şef Celil Erkan, Hataysporlu futbolcuların menülerine hayat veriyor. Hataylı Şef, yeni sezon hazırlıklarına Mersin’de devam edecek olan Hataysporlu Futbolcuların beslenmeleri için kolları sıvadı. Şef Erkan sosyal medya hesabından “Hatayspor' da Kaşar Ekmek Devri bitti!” başlığı altında Yeni Yönetim ile birlikte Futbolcuların gerekli besinleri alabilmeleri için oluşturdukları menüden bir kesit sundu. Paylaşımda balık, et, sebzeler, pilavlar ve çeşit çeşit salataların bulunduğu menü yer aldı.

Yuhalama işi inş olmaz. Bu maçın da kolay geçeceğini sanmıyorum.

Muslera
Kaan Davinson Apo Jelert
Torreira Berkan
Barış Mertens Kerem
Şuayip

Takım başarıya doymuş. İki şampiyonluk ile salmışlar. Futbol disiplin ister. Rakipleri küçümsemek kadar tehlikeli bir düşünce yok. Akıllarını başına almaları gerekiyor. Yoksa tepe taklak gideriz.

Derbiye kadar maçları alırız mutlaka sert dinamik tempolu bir 6 alalım sara veya mertens 10 olsun. Sol bek alalım yedeği de kohn olsun . Okan hocam kazim can niye gider hocam ya

Çift forvet sevdasına bu maçta da devam eder, rakip zayıf ya belki işe yarar. Ders alacağına inanmıyorum. 70den sonra tek ortasahyla oynatır yine. Geçen sezonda çok yaptı bunu şansı hep yaver gitti işte. Ama bir yerde patlayacağı belliydi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berabere biter ve stad yönetim istifa diye inler.

Bundan sonra son sürat yokus asagi gideriz. Sezon baslamadan bitmistir.

bjk maçı bakalım takımı ne kadar darmadağn etti ve hoca ne kadar toparlayabilecek.

bu maçta bunu izleyeceğiz.

dünden sonra "ufak ağrılar" geçmiştir bir anda.

Kazanıp dünkü maçın etkisinden çıkmamız gerek yeni sezon başlıyor yerelde en önemli kupa şampiyonluk kupasıdır iyi başlayıp öyle devam etmek gerek

Adil bir şekilde forma vermek gerekirse..
Nando
Kaan(jelert) Abdül(mecbur) sanchez köhn
Toreira KDB Sara
Barış Bats Zaha

Artık formanın sahipli olmadığını anlamalı herkes transfer edilen adamın da hazır olmama safsatası yetti artık jelert sara geliyorsa oynasın direk

skorda önemli tabide lig maçı artık çünkü ama sahada ne göreceğimizi daha çok önemsediğim açılış maçı.

Abi Jelert’i sola yazmayın gözünüzü seveyim. Sezona sol bek olarak devam edecek sağda kaan’ı falan izleyeceğiz diye kalp krizi geçireceğim.

Geri
Üst Alt